Şimdi Ara

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tj2master

20 Martta Telsim adı tamamiyle bırakılacak.Bu tarihten önce iki ismide görmeniz mümkün

Yani 4 gün sonra telsim ismi tarihe karışıyor
  • samsunda da yok henüz..
  • Bende " Tech Türk " yazıyor.

(Logoyu silip bakayım ben de hemen. )
  • Yok be hocam. İncek'teyim, halâ ' TELSIM GSM ' yazıyor.
  • istanbul tuzla telsim gsm
  • yeni hat olanlarda yazıyor bendede değişmedi ama arkadaşım hattı kayboldu yeni çıkardı ve onda şimdi vodafone yazıyor!
  • Boşverin..

telsimin sitesinde vodafone logosunu ücretsiz indirin :)
  • Aynı yerdeki Nokia 3120 de Telsim GSM yazarken, yine hemen onun yanında duran N73 te VODAFONE TR yazıyor. Yani bu birazda Telefonla alakalı...

Edit: Telefondan ziyade, içindeki yazılımla alakalı olmalı. Yani yeni yazılımda vodafon tanımlı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 17 Mart 2007; 11:31:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco
    Aynı yerdeki Nokia 3120 de Telsim GSM yazarken, yine hemen onun yanında duran N73 te VODAFONE TR yazıyor. Yani bu birazda Telefonla alakalı...
    Edit: Telefondan ziyade, içindeki yazılımla alakalı olmalı. Yani yeni yazılımda vodafon tanımlı sanırım.

Olabilir mantıklı.
    İşletim sistemli olmayan telefon sahipleri ne yapacaklar abi?
    Hep nostalji... Hep Telsim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 17 Mart 2007; 11:55:07 >
  • İşletim sistemi değil yazılım ömer. Yani java bir telefondada bir yazılım var İşte o yazılımın içinde tanımlı sadece 3 oparatör var galiba, bunlar TURKCELL, AVEA, TELSİM... Fakat güncel ve yeni yazılımlara, bu yazılımı hazırlayan arkadaşlar, Türkiye için VODAFONE'de eklemişler. Yani bu benim düşüncem, galiba böyle olsa gerek :)

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Aynı yerdeki Nokia 3120 de Telsim GSM yazarken, yine hemen onun yanında duran N73 te VODAFONE TR yazıyor. Yani bu birazda Telefonla alakalı...

Olabilir mantıklı.
    İşletim sistemli olmayan telefon sahipleri ne yapacaklar abi?
    Hep nostalji... Hep Telsim...

• Hat 5 - 6 aylı.
    Telefon 6610i

Ekran TELSIM GSM
    Yer ANKARA

Aynı hat
    Telefon E900
    Ekran TR TELSIM

Yer Yine ANKARA
  • quote:

İşletim sistemi değil yazılım ömer. Yani java bir telefondada bir yazılım var İşte o yazılımın içinde tanımlı sadece 3 oparatör var galiba, bunlar TURKCELL, AVEA, TELSİM... Fakat güncel ve yeni yazılımlara, bu yazılımı hazırlayan arkadaşlar, Türkiye için VODAFONE'de eklemişler. Yani bu benim düşüncem, galiba böyle olsa gerek :)

Yukarıdaki Siemens java tabanlı bir cihazdı. Dediğiniz gibi onda da değişim gerçekleşmiş.

Peki 3310, 6510 gibi telefonlarda durum ne olacak dersiniz?
  • quote:

quote:

İşletim sistemi değil yazılım ömer. Yani java bir telefondada bir yazılım var İşte o yazılımın içinde tanımlı sadece 3 oparatör var galiba, bunlar TURKCELL, AVEA, TELSİM... Fakat güncel ve yeni yazılımlara, bu yazılımı hazırlayan arkadaşlar, Türkiye için VODAFONE'de eklemişler. Yani bu benim düşüncem, galiba böyle olsa gerek :)

Yukarıdaki Siemens java tabanlı bir cihazdı. Dediğiniz gibi onda da değişim gerçekleşmiş.

Peki 3310, 6510 gibi telefonlarda durum ne olacak dersiniz?

Hemen 3410 ve Siemens A70'de deniyorum

• Bekliyorum.
    Tahminimce değişiklik olmayacaktır.

Belki baz istasyonu ile alakalıdır.
  • 3410
     Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor...

Siemens A70
     Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor...
  • Baz istasyonu ile alakası yok. Olsaydı yan yana duran 3120 ile N73 ekranlarının birinde Telsim GSM, birinde VODAFONE TR yazmazdı...

quote:

Bekliyorum.
    Tahminimce değişiklik olmayacaktır.

Belki baz istasyonu ile alakalıdır.
  • quote:

Baz istasyonu ile alakası yok. Olsaydı yan yana duran 3120 ile N73 ekranlarının birinde Telsim GSM, birinde VODAFONE TR yazmazdı...

Farklı istasyonlardan alıyor olma ihtimalleri var ama, düşük de olsa...
    O bölgedeki bir istasyonu güncellemişlerse diğerlerini de güncellemiş olmaları gerekiyor zaten.
    O zaman cihazların algılamaları ile alakalı dediğiniz gibi...

Sormak gerekiyor aslında müşteri hizmetlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 17 Mart 2007; 13:00:08 >
  • ben de yeni versiyon attım telefona (w710) şimdi vodafone yazıyor
  • O zaman benim tezim doğru, olay yazılımla alakalı

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

ben de yeni versiyon attım telefona (w710) şimdi vodafone yazıyor
  • Bende telsim hat yok ancak aynı noktada d900 le şebeke araması yapınca tr telsim çıkıyor,k550i ile arama yapınca vodafone çıkıyor.Tellerin yazılımıyla ilgili sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.