Şimdi Ara

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K750 Cihazını nasıl güncelliyceğin forumda çok uzun şekilde anlatılmış ama arayıp bulman lazım. Bunun dışında garantili ise yetkili servisinde ücretsiz yaptırabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: kardia

telefon un yazılımını nasıl ve nerden güncelliyorsunuz bendede k750i var bendede hala tr telsim yazıyor beni aydınlatırsanız sevinirim
  • Bende isterim Vofafone

Edirne
  • bu yazı sanırım telsim ilk kurulduğunda özelleşmeden önce[uzanlar ihale ile almadan önceki) olan adı sonra özelleşdikten sonra telsim adını aldı
  • özlücez TELSİM i ben değişmesini istemiyorummmmmmmmmmmm

• Valla ben diğer anlatan arkadaşların yazılarını okudum, ve vazgectim, o kadar karışıkki, sen maşallah öyle güzel anlatmışsınki, şimdi güncelleme yapasım geldi :)

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: kardia

telefon un yazılımını nasıl ve nerden güncelliyorsunuz bendede k750i var bendede hala tr telsim yazıyor beni aydınlatırsanız sevinirim

W810i kullanıyorum. USB ile telefonu bilgisayarıma bağladım. CD'den çıkan yazılımları Windows XP yüklü bir bilgisayara taktım (Windows 2000 , XP veya Vista istiyor) Sonra kitapçıkta yazan gerekli yönlendirmeleri izleyerek güncelledim. Güncelleme 1 Mbit internet bağlantısı ile yaklaşık 10 dk sürdü. Telefon yeni olmasına rağmen yeni yazılım çıkmış. Yeni yazılım ile bazı özelliklerde geldi. SonyEriccson galiba 1-2 ayda bir mevcut telefonları güncelleştirmek için yeni yazılım hazırlıyor.

Güncelleştirme yazılımı ve tüm güncelleştirme aşamaları Türkçe dil desteğini sorunsuz olarak destekliyor. Dilimize değer vermeyen bazı rakiplerine duyurulur.

• konu amacından sapmış dönelim konuya
  • Evet dönelim. Geçen gün Nokia Shop a gittim, N73 için daha yeni versiyon yükletmek icin. Aynı yerde VODAFON hat da satılıyor, adam eline aldı, "anaa vodafon yazıyor bunda yaa" dedi :) Çok şaşırdılar ve vodafon bayisi olmalarına rağmen, bundan habersiz oluşları ve şaşırmaları beni çok daha şaşırttı açıkcası :)

quote:

Orjinalden alıntı: kleber_777

konu amacından sapmış dönelim konuya
  • telsim=uzan

sizinde aklınızda öyle bir çağrışım oluyor mu???
  • Halen telsim simkart satışı yapılıyor
  • benim telefonum nokia 3230 buna version atılması gerekiyor benim telefonumda vodafone yazması için
  • Ne zaman Telsimin sitesine girsem, bu resmi görünce uzan geliyor aklıma ve bende düşündürdüğü şey, uzan Telsimden mal kaçırıyor, artık ne kadar kucaklayabildiyse

Sağdaki adama iyi bakın, aynı uzana benzemiyormu, omu yoksa? Kucaklamış bi paket kacacak sanki

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ne zaman Telsimin sitesine girsem, bu resmi görünce uzan geliyor aklıma ve bende düşündürdüğü şey, uzan Telsimden mal kaçırıyor, artık ne kadar kucaklayabildiyse

Sağdaki adama iyi bakın, aynı uzana benzemiyormu, omu yoksa? Kucaklamış bi paket kacacak sanki

Hakket be. Herif Uzan'a benziyo.

Yürü be Uzan kim tutar seni. TMSF bile ulaşamaz sana.

EZİLENLER İKTİDAR OLACAK(yersen)

• ankara sincanda oturuyorum w810i kullanıyorum ''değişim'' burda benim telfon için başlamadı
  • 31 Mart'da otomatik olarak değişecek. Rahat olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 28 Mart 2007; 20:04:50 >
  • Gecen gün cihazımı bilgisayardan güncelledim ve yazı artık değişti, değişimi yaşadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 28 Mart 2007; 22:49:41 >
  • bu sabah herhangi bir şey yapmadan Nokia 1112 telefonumda dün TELSIM GSM olan yazı bu sabah VODAFONE TR olarak değişti. ne logo ne de ek başka birşey yapmadım. ama aynı şey Siemens telefonumda olmadı, Nokia'ya özgü bir özellik olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgn

bu sabah herhangi bir şey yapmadan Nokia 1112 telefonumda dün TELSIM GSM olan yazı bu sabah VODAFONE TR olarak değişti. ne logo ne de ek başka birşey yapmadım. ama aynı şey Siemens telefonumda olmadı, Nokia'ya özgü bir özellik olsa gerek.

Diğer konulara da yazdım tekrar olacak ama aynı şey benim de başıma geldi. TR TELSIM yerine VODAFONE TR yazıyor telefonumda bu sabahtan beri (yer Ankara). Telefon SE k700i. Yani bu sadece Nokia'ya özgü bir özellik değil.
  • istanbul tuzla nokia 6260 bu sabah itibariyle VODAFONE TR......Şebeke aratınca TELSİM GSM olark buluyor seçince ekrana vodafone tr geliyor...hayırlı olsun
  • arkadaşlar 31 martta herkesin değişeceğine inanıyormusunuz?çünkü mesela şu an arattığımda eski olan telefonumda tr aria gözükürken daha yeni olan telefonumda tr avea yazıyor, ama her ikisinde de tr telsim yazıyor. umarım ankarada olanlar istanbula da sıçrar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.