Arçelik markalı cep telefonlarının satışına başlandı.Detaylar ve fiyatlar yazının devamında...
Şu anda Arçelik'e ait 4 adet telefon var.İşte detaylar:
Arçelik A320
Özellikler:
GSM 900/1800 4K, 128X128 piksel ekran SMS/EMS WAP 1.2.1 40 ton polifonik melodi T9 İngilizce, T9 Türkçe Besteleyici Resim oluşturma Kişiye özel melodi atama Boyutlar: 105x44x17,5 mm Ağırlık: 80gr
Fiyat: 189 YTL
Arçelik A530
Özellikler:
GSM 900/1800 65K, 128X160 piksel ana ekran 4 renkli, 96x64 piksel dış ekran SMS/EMS WAP GPRS 40 ton polifonik melodi Animasyonlu menüler T9 İngilizce, T9 Türkçe Konuşan tuşlar: Çevirme sesi tanımlanabilen Boyutlar: 77x40x21,5 mm Ağırlık: 80gr
Fiyat: 329 YTL
Arçelik A531
Özellikler:
GSM 900/1800 65K, 128X160 piksel ana ekran Gri, 96x64 piksel SMS/EMS WAP 1.2.1 GPRS Class 8 40 ton polifonik melodi Animasyonlu menüler Kişiye özel melodi ve resim atama T9 İngilizce, T9 Türkçe Boyutlar: 85x44,5x23,5 mm Ağırlık: 95gr
Fiyat: 309 YTL
Arçelik AC830
Özellikler:
GSM 900/1800 65K, 128X160 piksel ana ekran 4 renkli, 96x64 piksel WAP GPRS MMS 40 ton polifonik melodi Kullanıcı hafızası T9 İngilizce, T9 Türkçe Döndürülebilir kamera Konuşan tuşlar: Çevirme sesi tanımlanabilen Boyutlar: 85x42,5x20 mm
Fiyat: 469 YTL
evet,birgün INTEL "buzdolabı üretmeye başlarsa" ARÇELİK ten cep telefonu alınır...
(Not : Başka biryerden alıntıdır)
kendi işinde ÇOK KALİTELİ ürünleri varmış gibi,herçeşit piyasaya atlamıyorlarmı...
quote:
Orijinalden alıntı: Turqie
evet,birgün INTEL "buzdolabı üretmeye başlarsa" ARÇELİK ten cep telefonu alınır...
kendi işinde ÇOK KALİTELİ ürünleri varmış gibi,herçeşit piyasaya atlamıyorlarmı...
quote:
Orjinalden alıntı: Turqie
önce yaptıkları moktan ürünleri alan garibanlar için bi arçelikzede merkezi kursalar daha iyi olurmuş, telefonlarıda diğer mamülleri gibiyse sadece arçeliği arayıp küfretmekte kullanılacaktır bu bööle biline...
quote:
Orijinalden alıntı: Turqie
quote:
HAKLISIN DOSTUM AYNEN KATILIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: BADI_SABA
quote:
HAKLISIN DOSTUM AYNEN KATILIYORUM
Alıntıları Göster
Bir de işin yerli sermaye boyutu var...Yoksa hayatta alınmaz...Sırf Türkiye kazansın diye alan olursa alsın..Şahsi düşüncem.
quote:
Bir de işin yerli sermaye boyutu var...Yoksa hayatta alınmaz...Sırf Türkiye kazansın diye alan olursa alsın..Şahsi düşüncem.
Alıntıları Göster
bunlar fason üretim.... kimbilir daewoo mudur nedir ama Kore menşeeli oldukları kesin çünkü beko LG electronics le anlaşma yapmış...
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
bunlar fason üretim.... kimbilir daewoo mudur nedir ama Kore menşeeli oldukları kesin çünkü beko LG electronics le anlaşma yapmış...
Alıntıları Göster
Ya adamlar bide cep telefonu ürettik diye utanmadan reklam yapıyolar. Bu telefonları Kore endonzya çin gibi ülkelerde başka firmalara ürettirip bize teknoloji yaptık cakası satıyolar utanmadan. UTANIN biraz beko arçelik
quote:
Orijinalden alıntı: mucotutal
Ya adamlar bide cep telefonu ürettik diye utanmadan reklam yapıyolar. Bu telefonları Kore endonzya çin gibi ülkelerde başka firmalara ürettirip bize teknoloji yaptık cakası satıyolar utanmadan. UTANIN biraz beko arçelik
Alıntıları Göster
iyide beko arçelik lerin bulaşık makinasına çamaşır makinasına bakın hepsi patentli...Bizim bulaşık makinesinin içinde Siemens lisansıyla üretilio yazıo...Beko Flat tv miz direk TOSHIBA, Vestel buzdolabımız siemens....
Yeni yeni bu firmalar bir iki model üretmeye başladılar, bnm bildiğim bi arçelik çamaşır makinası bir de buzdolabı geliştirdi, bir sürü modeli var tabi onlar gene lisans...Bunlara adamlar beynini satıo,patentini satıo bunlar da işin hammallığını yapıyorlar...Avrupa artık böyle, işin hammallığını bizim gibi ülkelere, çine falan bıraktı ,tekstil sektörünü bize bıraktı, niye işin hammallığı, adamlar makineyi üretttiriyolar, ama çipini kendileri veriyolar, küçücük çip senin onca emekle ürettiğin koca kasadan daha pahalı adam sana geçiriyor... YOksa büyük TV üreticileri olsun Siemens olsun pazarı bırakır mı BEKO ya ....SAniyede 8 adet beko satılıyor, bütün avrupa bundan para kazanıyor Dünyanın neredeyse fındık üretiminin yüzde 90 ımı ne Türkiye de yapılıyor, fındıktan en çok parayı ALMANYA kazanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
iyide beko arçelik lerin bulaşık makinasına çamaşır makinasına bakın hepsi patentli...Bizim bulaşık makinesinin içinde Siemens lisansıyla üretilio yazıo...Beko Flat tv miz direk TOSHIBA, Vestel buzdolabımız siemens....
Yeni yeni bu firmalar bir iki model üretmeye başladılar, bnm bildiğim bi arçelik çamaşır makinası bir de buzdolabı geliştirdi, bir sürü modeli var tabi onlar gene lisans...Bunlara adamlar beynini satıo,patentini satıo bunlar da işin hammallığını yapıyorlar...Avrupa artık böyle, işin hammallığını bizim gibi ülkelere, çine falan bıraktı ,tekstil sektörünü bize bıraktı, niye işin hammallığı, adamlar makineyi üretttiriyolar, ama çipini kendileri veriyolar, küçücük çip senin onca emekle ürettiğin koca kasadan daha pahalı adam sana geçiriyor... YOksa büyük TV üreticileri olsun Siemens olsun pazarı bırakır mı BEKO ya ....SAniyede 8 adet beko satılıyor, bütün avrupa bundan para kazanıyor Dünyanın neredeyse fındık üretiminin yüzde 90 ımı ne Türkiye de yapılıyor, fındıktan en çok parayı ALMANYA kazanıyor
Alıntıları Göster
bedavaya versinler almam s.e samsung ve nokia dan disari cikmam
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
bedavaya versinler almam s.e samsung ve nokia dan disari cikmam
Alıntıları Göster
ya anlamıyorum önüne gelen marka telefon çıkartıyo arçelikten sonra bekonunda çıkmış reklamlarda gördüm ....
quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon
ya anlamıyorum önüne gelen marka telefon çıkartıyo arçelikten sonra bekonunda çıkmış reklamlarda gördüm ....
Alıntıları Göster
Bizim firmalar bu şekilde üretmeden satmayı benimserlerse olan bizim gariban işçiye olcak. Adamlar parayı nasıl kazanacaklarını biliyolar. Bu kafayla ülke çıkarına parmak oynatsalar binler kurtulur. Ne diyeyim yazık
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BADI_SABA
sen o telefonların türk malı olduğunu mu sanıyorsun???
Keşke %100 türk malı olsa da gam yemesek ...
quote:
Orijinalden alıntı: magu
quote:
Orjinalden alıntı: BADI_SABA
sen o telefonların türk malı olduğunu mu sanıyorsun???
Keşke %100 türk malı olsa da gam yemesek ...
Alıntıları Göster
tamam da ona bakarssanız siemens de hem beyaz eşya hemde cep teelfonu yapıyo diycektim de vazgeçtim zaten sx1 den başka adam gibi modelleri yokk
quote:
Orijinalden alıntı: the_master
tamam da ona bakarssanız siemens de hem beyaz eşya hemde cep teelfonu yapıyo diycektim de vazgeçtim zaten sx1 den başka adam gibi modelleri yokk
Alıntıları Göster
Gecen bi tanidik bekodan plazma tv aldi. Adamlara aksesuar(duvara monte aparati) sorduk biz aksesuar uretmiyoruz baska yerlere bakin dediler. Düsünün bunu teknik servis söyluyo. yani bu markanin bu halini görünce ne buzdolabi alinir ne de cep telefonu Adamlar daha aksesuvar üretmekten aciz bi de halki cep telefonu yaptik diye kandirmaya calisiyolar. ayni durum arcelik icin de gecerli. sanki herseyleri 4- 4 'lük de bi de cep teli isine giriolar.
son söz: bu teller alinmaz!
quote:
Orijinalden alıntı: sadu23
Gecen bi tanidik bekodan plazma tv aldi. Adamlara aksesuar(duvara monte aparati) sorduk biz aksesuar uretmiyoruz baska yerlere bakin dediler. Düsünün bunu teknik servis söyluyo. yani bu markanin bu halini görünce ne buzdolabi alinir ne de cep telefonu Adamlar daha aksesuvar üretmekten aciz bi de halki cep telefonu yaptik diye kandirmaya calisiyolar. ayni durum arcelik icin de gecerli. sanki herseyleri 4- 4 'lük de bi de cep teli isine giriolar.
son söz: bu teller alinmaz!
Alıntıları Göster
orta güzellikte çok ta harika değil....
quote:
Orijinalden alıntı: nakka
orta güzellikte çok ta harika değil....
Alıntıları Göster
Nakka msn yada icq varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: TheLoft
Nakka msn yada icq varmı?
Alıntıları Göster
Telefonlar satmaz bence.Alan salaklar olur ama fazla devam etmez telefon isi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gobelin
Telefonlar satmaz bence.Alan salaklar olur ama fazla devam etmez telefon isi.
Alıntıları Göster
fason olmasa türk olsa dandikte olsa alırım kullanırım ama tamamen yüksek Çin teknolojisi fason üretimi
quote:
Orijinalden alıntı: darker
fason olmasa türk olsa dandikte olsa alırım kullanırım ama tamamen yüksek Çin teknolojisi fason üretimi
Alıntıları Göster
ya sonuçta arçelik beko gibi yerlerden alınmaz.altyapısı yok gibi.yedek parça saglarlar mı bilmem