Şimdi Ara

Telefon görüşmeleri, akıllı telefonlarda öncelik olmaktan çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Akıllı telefonlar gelişmiş özellikleri ve geniş kullanım alanlarıyla telefonun asıl amacı olan haberleşme dışında birçok alanda da kullanılıyor. İngiliz mobil operatör O2'de bu durumu ortaya koyan bir istatistik grafiği yayınlayarak akıllı telefonların hangi alanlarında daha fazla kullanıldığını ortaya koydu.

O2'nin yayınladığı istatistiklerde, bir kullanıcının akıllı telefonuyla yaptığı günlük aktivitelerin ortalama süreleri gösteriliyor. İstatistiklere göre; kullanıcılar akıllı telefonlarında 24 dakika 49 saniyeyi internette gezinmeye harcarken, sosyal medya, müzik dinleme ve oyun başlıkları onu takip ediyor. Eskiden telefonlar da asıl amaç olan telefon görüşmeleri ise 12 dakika 6 saniyelik bir süre ile 5. sırada yer alıyor. Akıllı telefonların vazgeçilmezi olan ve üreticilerin üzerinde sıklıkla durduğu kamera kullanımı ise 3 dakika 28 saniye ile listenin son sırasında bulunuyor. Ortalama olarak alınan bu değerler tabi ki her kullanıcıya göre farklılık gösterebiliyor.

O2 İngiltere'nin cihazlardan sorumlu genel yöneticisi 'David Johnson' ise yayınlanan bu istatistiklerle ilgili olarak akıllı telefonların artık İsviçre çakısına benzer nitelikler kazandığını; fotoğraf makinesi, saat ve hatta dizüstü bilgisayarları bile fazlalık haline getirdiğini dile getiriyor. Ayrıca telefon görüşmelerinde herhangi bir düşüş olmadığını, ancak akıllı telefonların insanların hayatlarında daha fazla yer edindiğini sözlerine ekliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Biraz geç olmuş . 2 3 yıldır internet için kullanılıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde samsung niye yok ne zorunuz var samsungla S2 tek geçer hepsini
  • Çoktan Digg olmuş bir haber;
    http://www.wirefresh.com/making-calls-is-one-of-the-last-things-we-use-smartphones-for-study/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 3 Temmuz 2012; 2:19:12 >
  • Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Tebrik ediyorum sizleri...
  • Ipod touch işte en basit örneği.Tartışmaya gerek yok
  • Bence bu kullanimdan cok, artik firmalarinda bu konusma olayini gormezden geldigini dusunuyorum. Eskisi gibi kaliteli ve sorunsuz konusmalar gerceklesmiyor. Surekli hattan dusmeler, kesilmeler, ses gitmemesi - gelmemesi. Bence ana ozelligi olan arama ve aranmaya bi sekilde onem verilmeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye de bu facebook ve whatsapp çılgınlığı varken telefon özelliği koymasan millet gene alır gene alır
  • akıllı telefon alanlar, bölgesel Wİ-Fİ ağı üzerinden SKYPE gibi programlarla
    daha ucuza veya ücretsiz aramalar için kullanıyorlar ! :)
    zaten bu açıdan sözüm ona akıllı telefon fiyatları normalin 2 katı ama uzun vade de daha kârlı !
    ve bu yüzde GSM op. veri data iletişimi ücretlendirmelerini altın satar gibi yapıyor.
    ama uzun vadede kabaca bundan bi 5 yıl sonra GSM baz istasyonları değilde !
    Wİ-Fİ baz istasyonları iletişim pazarında daha büyük bir pasta dilimine sahip olacak

şu an bunu okuyun, yarın nasıl gerçek olacağını göreceksiniz zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Dostum haberi okumadığımızı nerden biliyorsun? Dh in genel olarak apple cı tutumu hoşuma gitmiyor ve mesajımda bunu belirttim bu şekilde yazınca ne geçiyor eline cool falan mı oluyorsun
  • telefon özelliği olmayan telefonlar mı göreceğiz yakında piyasda
  • öncelik bende de internet telefon özelliği olmayan galaxy 5 inclik bir modeli ve ipod touch var yani zaten piyasadalar

• Artik kapansin şu telefon devri internet yaygınlaşsın
  • telefon benim gözümde oyuncaktır, telefon görüşmeleri için kullansam 3310u satmazdım
  • boyutu bu kadar arttirmalarinin sebebi de zaten bu

• O sanırım benim adıma geçerli değil,S2 var internet için kullansam da genelde arama için sanırım.Hatta bu hafta 15 saate yakın telefon ile konuşmuşum onun haricinde sadece üstte bildirim gelirse Twitter vs bir programdan o zaman bakıyorum internete sanırım ama tabi ki çok kullanılıyor internet.

İnternet ile telefondan konuşma işini bir türlü çözemedim.Yoksa İsviçre ve Fransa'daki tanıdıklarım ile o şekilde konuşmak istiyorum da bilgisayardan yapıyorum telefondan bir türlü yapamadım.Skype indirdim para istedi bende geri sildim.

Sürekli zaten internet paketi var,3G hızı da her türlü götürür.Ayda belli bir miktar verip internet üzerinden telefon ile görüşmek daha mantıklı tabi.

Genelde aramalarım 1 dakikayı geçmediğinden artık Bimcell almayı düşünüyorum,6 sn 1 kuruş her türlü daha hesaplı ancak çevremdekilerin geçmesini bekliyorum.

• Türkiye'de bu anketi yapsan telefon görüşmeleri yine birinci sırada çıkar. Milletimiz çok meraklı olduğu için iPhone'a, Galaxy'ye, asgari maaş da alsa, borç harç içinde de olsa, sadece "Alo" demek için de kullansa 12 taksite alır akıllı telefonunu.
  • Sarj dayanmiyor ki goruselim...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Dostum haberi okumadığımızı nerden biliyorsun? Dh in genel olarak apple cı tutumu hoşuma gitmiyor ve mesajımda bunu belirttim bu şekilde yazınca ne geçiyor eline cool falan mı oluyorsun

ya asıl sen kendi yazdigin 2 mesaja bak. biri ilkokul cocugu kivaminda digeri olgun olarak yazilan bir mesaj. asil sen cool olmaya calismissin.
    neden s2 yokmusmus. sanane. su sacma haber icin resme bile gerek mi var? oylesine koymuslar. s2 tek gecer bilmem ne. gecerse s2 alirsin, baskasi iphone alir, htc alir. forumdaki appleci havasi diyor birde. forumda herkes fanboy olmus ama kimse kendine toz kondurmuyorda. sende milleti elestririrken aynisini kendin yapiyorsun. cocuk olma ya

Viber programını deneyebilirsin ama yurt dışında oluyor mu bilmiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.