Şimdi Ara

Telefon görüşmeleri, akıllı telefonlarda öncelik olmaktan çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dokunmatik ekran çıkalı telefonların şarjının büyük kısmını dokunmatik ekranlar yer oldu. Diğer yandan donanımsal açıdan da güçlendikleri için haliyle şarj dayanmıyor. Önceden 800 mAh kameralı bir cihazın şarjı en kötü 2-3 gün giderken şimdi haberini gördüğümüzde çöpe atıyoruz bırakın kullanmayı; çünkü şarj tüketimleri arttı dokunmatik ekran nedeniyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Resimde samsung niye yok ne zorunuz var samsungla S2 tek geçer hepsini

büyükten küçüğe sıralanmış samsung yer bile alamamış
  • @psynca
    dostum yaptığım çirkeflik falan değil her şeye bu pencereden bakarsan tabiki de hep sen haklısın nerden çlıkardın fanboy olduğumu apple a marka parası falan dediğimi öğrenebilir miyim ? Küçüklüğümden beri steve jobs hayranıyım ve sürekli takip ederim biyografi kitabını kaç kez okudum ama malesef bunları algılayamıyorunuz daha ne yapabilirim . İçiniz o kadar dolmuş ki konuşmamdan alakasız o kadar şey çıkarıyorsunuz yinede dikkate alıp cevap yazdım benden bu kadar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bir s2 yada 4s i överse yangına körükle gitmeyin arkadaşlar çünkü adamın istediği de zaten ortamı ateşe vermek laftan anlar mı sizce? Bırakın dursun o yazısı. Bu arada bu konudaki fanboy değil alınmasın genel söyledim. Yine aynı şey oldu. Konu nee tartışılan ne. Bu canımı sıkıyor. El kadar telefon lan bunlar Sauron un yüzüğü sanki :D Kıymetlimisss!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Tebrik ediyorum sizleri...

Dostum haberi okumadığımızı nerden biliyorsun? Dh in genel olarak apple cı tutumu hoşuma gitmiyor ve mesajımda bunu belirttim bu şekilde yazınca ne geçiyor eline cool falan mı oluyorsun

okuyup okumadığını bilemem ancak herkes kendi telefonunu övme gibi şeyleri vardır birkaç arkadaş zaten cevap vermiş size ancak ben de vereyim dedim açıkcası galaxy s2 olup iphone olmasa hiçbir sıkıntı duymazdım ben, sanki o resme konulmayınca telefonun değeri düşecek.

COOL felan olduğum yok, ancak konu başlığının baya bir dışında yorum olduğu için yazma gereği duydum, iki telefonu da kullandım ve şuanda ip4 kullanıyorum. apple fanlığım felan da yok bilgin olsun.

senin fanlığın olabilir çünkü resimde neden galaxy s2 yok diye bir yorum atıyorsun, belki de onların hepsinden çok daha iyi olduğu için yada onların sınıfında bir telefon olmadığı için konulmamış olabilir her türlü bakış açışından değerlendirmek gerek ve küçücük bir fotoğraf için bu kadar abartmaya da gerek yok bence

• quote:

Resimde samsung niye yok ne zorunuz var samsungla S2 tek geçer hepsini

ya havle

• 1 aylık telefon kullanımım:
    5 dkk konuşma
    4 sms
    yaklaşık 1gb internet (paket bitene kadar )
  • angry birds varsa tamamdır:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.