Şimdi Ara

Telefon görüşmeleri, akıllı telefonlarda öncelik olmaktan çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Tebrik ediyorum sizleri...

Dostum haberi okumadığımızı nerden biliyorsun? Dh in genel olarak apple cı tutumu hoşuma gitmiyor ve mesajımda bunu belirttim bu şekilde yazınca ne geçiyor eline cool falan mı oluyorsun

Fotoyu kim hazırlamış bir bak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

Türkiye'de bu anketi yapsan telefon görüşmeleri yine birinci sırada çıkar. Milletimiz çok meraklı olduğu için iPhone'a, Galaxy'ye, asgari maaş da alsa, borç harç içinde de olsa, sadece "Alo" demek için de kullansa 12 taksite alır akıllı telefonunu.

Türkiye de arastirilabilse gerçekten konuşma yüksek çıkar doğru. Bunun sebebi de iphone galaxy her neyse kullanıcıların internet paketi yok, birçoğu internet kullanımını bilmiyor telefon üzerinden. :) En azından ben çevremde çok sık görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

quote:

Türkiye'de bu anketi yapsan telefon görüşmeleri yine birinci sırada çıkar. Milletimiz çok meraklı olduğu için iPhone'a, Galaxy'ye, asgari maaş da alsa, borç harç içinde de olsa, sadece "Alo" demek için de kullansa 12 taksite alır akıllı telefonunu.

Türkiye de arastirilabilse gerçekten konuşma yüksek çıkar doğru. Bunun sebebi de iphone galaxy her neyse kullanıcıların internet paketi yok, birçoğu internet kullanımını bilmiyor telefon üzerinden. :) En azından ben çevremde çok sık görüyorum.

Kesinlikle katılıyorum benim çevremde böyle.Ama bundan ziyade bence biz ülke olarak daha çok konuşuyoruz,internete az vakit harcıyoruz telefon üzerinden.Konuşmayı seviyoruz.

• Zaten konuşma için alacak adamın akıllı telefonla işi olmaz, şarjı uzun giden cihaz alır
  • 24 dk. 49 saniye internet kullanımı, hiçte gerçekçi gelmedi.

• samsung yok diyenlere gelsin nokia niye yok yada niye sony yok resme göre yorum yapılıyor ya süper
  • çıkalı çok oldu
  • Şarj süresi kelebek ömründen daha kısa olan akıllı telefonları kullanmak pek akıllıca gelmiyor bana.
  • Akıllı telefonu almanın ilk amacı internet kullanımıdır zaten cogu kisi bu boyle. Zaten bana gore artık bu cihazlara akıllı telefon demek onları tanımlamıyor. Hem bilgisayar hem kamera, telefon, mp3, medya oynatıcı vs. hepsi bir arada olan bir cihaza sadece telefon demek dogru degil.

• Doğru aslında. İnsanlar akıllı telefon alırken internet, uygulama, kamera vs. için alıyor telefonu. Sonuçta 100 liralık telefon da konuşturuyor.
  • resme bu kadar takılmayın, google görsellere smart phones yazılmış çıkan resimlerden biri konmuş, haberi koyanın kendi hazırladığı bir resim değil
  • ingiliz 24 dk internet kullanır tabi, türkiyede kullansında kol böreği/ boşnak böreği/ pardon faturayı görsün..;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

Ipod touch işte en basit örneği.Tartışmaya gerek yok

Adam çok mantıklı bir yorum yapmış, birileri de sanırım fanboyluk yaptığını sanıp eksi çakmış. Forumda eksi çakmak için girenler olduğunu düşünmeye başlayacağım.
  • Şarj yettiği kadar internet ve müzik
  • bu forumda android fanlarina hersey batiyor resmen. madem cekin gidin o zaman. takildiklari seye bak neden resimde samsung yokmus, neden iphone en ondeymis mis... sonrada kendilerini yok biz romla zartla zurtla ugrasiyoruz diye cok zeki, bilgisayar yazilim muhendisi ilan ederler. zeka seviyesi su takildiklari seyle belli oluyor zaten.

haberi yazan editor arkadastan rica ediyorum resim degistirilsin, en onden en arkaya samsung modelleri siralansin da sevinsin garibanlar. sanki oyle olunca samsung apple'dan daha iyi olacakmis gibi... peh...
  • 2-3 saatlik notebook sarj suresinden sikayet etmeyen arkadaslar, bu mini akıllı bilgisayarların sarj suresine 1gunu cıkarmıyor diye neden takıntı yaparsınız anlamıyorum..

• quote:

Merhaba ben belediye çöpçüsü

Pesin parayla iphone 4s 64 gb aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

Habere bakmadan veya okumadan ilk iş olarak resme bakıp; Samsung S2, S3 nerede iPhone halen en iyi gibi yorumlar geliyor

Tebrik ediyorum sizleri...

Dostum haberi okumadığımızı nerden biliyorsun? Dh in genel olarak apple cı tutumu hoşuma gitmiyor ve mesajımda bunu belirttim bu şekilde yazınca ne geçiyor eline cool falan mı oluyorsun

ya asıl sen kendi yazdigin 2 mesaja bak. biri ilkokul cocugu kivaminda digeri olgun olarak yazilan bir mesaj. asil sen cool olmaya calismissin.
    neden s2 yokmusmus. sanane. su sacma haber icin resme bile gerek mi var? oylesine koymuslar. s2 tek gecer bilmem ne. gecerse s2 alirsin, baskasi iphone alir, htc alir. forumdaki appleci havasi diyor birde. forumda herkes fanboy olmus ama kimse kendine toz kondurmuyorda. sende milleti elestririrken aynisini kendin yapiyorsun. cocuk olma ya

Bak kardesim ilk basta sunu soyleyeyim forundakiler fanboy dur gibi bisey kullanmadim.Sanirim bu siteyk sadece forumdan ibaret goruyorsun sen 7 yildir uyeyim ve daha fazla zamandir takip ediyorun dh i cogu incelemelerini videolarini izlemisimdir ve mobil kisminda apple ci bir tutum var bak yine soyluyorum uyelerin degil inceleme yapan arkadaslarimizin.Hemen herseyi boyle fanboyluga baglamayin her apple yada samsung gordugunuz yerde direk elestiri yapmayin ben kendimce fikrimi sundum ve samsungun gozardi edilmemesini istiyorum amacim sizinle fanboy tartismasi yapmak degil.Ha evet s2 yi begendim S2 kullaniyorum ve telefonum bu kadar iyiyken hakli olarak gozardi edilmesini istemiyorum bunuda belirtebilecegim yer burasidir tekrar soyluyorum amacim tartisnak degil. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

resme bu kadar takılmayın, google görsellere smart phones yazılmış çıkan resimlerden biri konmuş, haberi koyanın kendi hazırladığı bir resim değil

Hocam sonucta resmi secip kendisi almis bu kadar gozardi edilmez bence iphone sonrasinda htc. Birde diger arkadaslarla tartismaya bile girmem bicok kisi terbiyesizligini gostermis zaten sonrasindada hemen fanboy tartismasina baslamislar.

• son zamanlarda da pek bi terbiyeli uyeler turedi masallah masallah. once cingene gibi niye samsung yok ezer gecer diye cemkir cirkefles, sonra gel terbiyeli masum cocuk ayaginda gez.

birde apple kullananlara sirf logosu icin aliyor derler. ahhh ah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.