Bildirim
Telefon Hattı Olmayan Binaya İnternet
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bölgenizi bir araştırın wifi üzerinden telefona ihtiyaç duymadan İnternet hizmeti sunan sağlayıcılar var. Eğer bulunduğunuz bölgede var ise sorunu bu şekilde çözebilirsiniz. -
Yok galiba bizim buralar zaten biraz ıssız bu gidişle biraz beklicez gibi -
Btk ve bimer e yazın. Sık sık yazın hem de. Size altyapı sağlamak zorundalar. Ne demek 1.5 yıl sonra.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydunet?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru soyledin bimere yazıyım inşaallah hallolur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydunet bizim burada yokmuş malesef
Neresi ora merak ettim. Tt yok uydunet yok
Telefon hattı var ama bina yeni olduğu için sokaktan binaya hat çekilmesi gerekiyor.
Hat çekerler.. Bizim binada da yoktu telefon hattı ama internet için direkten binaya hat çektiler.. Mutlaka bina dışında telefon hat kutusu mevcuttur.. O kadar beklemezsiniz.. bende yeniden gidip başka bir müşteri temsilcisi ile görüşün.. -
arkadaşın sorusuna yok mu bir cevap aynı durumun bir benzerini ben yaşıyorum.Vınn alıcak ve dolu dolu fatura ödeyeceğim -
dostum 6 aydır benimde başımda bu sorun var sehrin göbeğinde oturuyorum yeni bina başvuru yaptık şikayet etmediğim yer kalmadı türk telekoma olsun btk ya olsun her yere başvuru yaptım yok tarih bile vermiyorlar bende mecbur bu avea nın vın cihazını aldılm 4-5 gb idi onunla idare ettim..bu hafta sonu geldiler mahallede kazı yaptılar kablo çektiler bekliyorum bugün yarın bağlantı yapacam...
hatta bunların ceo su vardı twier dan ona şikayet ettim şikayetlerde işe yaramıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X