Şimdi Ara

telefon hattını iyi olamsı ne demek ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani ben şimdi bulunduğum şehirin yada ilen telekom tarafından bana verilen hattın performansı dışına çıkamazmıyım...bunun mantıklı olanı her tel. bağlantısının aynı performansa ssahip olması gerektiği değil mi?...biri bana sölesin lutfen.....eğer böle bi durum varsa saçmalıktan öte diil...

• sen sorununu tam olarak yazarsan daha iyi olur,yardımcı olmaya çalışalım arkadaşım.
  • Telefon hattının santrali eski sistem ise (analog olabilir- hala analog santraller var mı bilmiyorum. ), yada bulunduğun bölgedeki hatlar eski ise(yıpranmışsa), hattan pek fazla bir performans beklememen lazım. Sık sık hattan düşmeler, düşük hızda bağlanma, ilk bağlandığın zaman yüksek hızda bağlansan bile, daha sonra hızının düşmesi(bağlantı hızını hala aynı gösterir fakat performans düşer.) gibi problemlerle karşılaşabilirsin.
  • Hala analog hat var hatta ben K.çekmece de kullanıyorum. istanbul neyse de bayağı bi şehirde devam ediyo analog hat
  • Ayrıca canım memleketimizde hiç bir şey salakça değildir. Kendi yolunda giden bir yayaya
    bir arabadan fırlayan tekerleğin çarpması ve o yayayın yaralanması, Telekom'un servis sağlayıcınıza bağlanırken , her hat meşgul mesajı için 59.000 TL
    alması, hala analog hatların olması, telefon hatlarında standardın sağlanamaış olması vb. gibi şeyler çok mu salakça. Dediğim gibi memleketimizde her şey normal..
  • bakirkoyde de analog hatlar hala mevcut
    :)
  • saçmalık mı ?
    Bir defa yukarıda bahsedilen analog hat problemi var.
    Bir de aynı modem ve hatla bağlanırken modemin çevir sesinden hatlardaki paraziti anlayabilirsin
    Telekoma bildirirsin, onlar da telefon çalışıyor mu kardeşim derler.
    Haklıdır adamlar, telefon çalışıyordur (asli görevini yapıyordudr) ve hat sağlamdır. Ama bir şeyi hesaplamazlar, ben internete girerken daha hassas olan modem cihazımı kullanırım ve bu cihaz parazitli hatta ya bağlanamaz yada durmadan hattan düşer. Her bağlantı için para alırlar (bunu alıyorlarsa hizmeti de düzgün bir şekilde sağlamaları gerekir). Aslında işlerine geliyor diye düşünmeye başlarsın....
  • telefon kablonun bükülmüş olması dahi internet bağlantını etkiler. telefon hattı alırken telekom'a başvuruda dijital hat istediğini bastıra bastıra söylemen gerekiyor. mesela beşiktaş merkez'de 236 260 261 analog, 258 259 dijital.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.