Şimdi Ara

Telefon Hattını taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sabit hattı NetGSM firmasına taşıdıktan sonra Turknet, interneti iptal etti. Yani telefonu taşıdım, iptal olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Evinize gelen kablonun çıktığı Telekom kutusunun üzerinde bir numara yazar. O kutunun fotoğrafını çekip Telekom müdürlüğüne gidin. Kutuyu internet ortamında aktif hale getirirler ve altyapı sorgulamada adresinizde internet altyapısı görünmeye başlar. O kutuyu kendi sistemlerinde aktif gösterip adresiniz ile eşleştirmeleri gerekir. Bilen birine ulaşırsanız 2 dakikalık iş.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Telefonu taşıdıktan sonra turknet yalın internete döndü ve kullanmaya devam edebildiniz doğru mu anladım hocam.

İkisi de iptal olmasın istiyorum çünkü ne numarayı ne de vdsl portunu kaybetme lüksüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 16 Ağustos 2022; 9:29:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer sadece ses hizmetinin (telefon hattını) geçişini farklı bir servis sağlayıcıya yaparsanız internet hizmetini kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/sabit-telefonu-turknet-ten-tasidim--153486542

Bu konuda süreci ayrıntılı şekilde açıkladım. Bir üstteki mesajda Turknet Destek görevlisinin dediği olmadı. Telefon taşındıktan hemen sonra Turknet'te yalın internet başvurusunda bulundum. Ama internetimi iptal ettiler. Üstte bağlantısını verdiğim konunun ilk mesajını mutlaka okuyunuz.

İlk mesajı ve tüm yorumları okudum hocam. Turknet destek iptal olmayacak dese de kullanıcıların deneyimleri daha önemli benim için. Daha önce ftth altyapı dilekçesi vermiştim. Onun sonuçlanmasını bekleyeceğim mecburen. Yardımınız için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Malesef adres yok. 20 yıldır dağ evinde kullandığımız hat. Ev ahşap ev. Belediye kaydı yok. Tarım arazisi üstüne yapılı. Yardımcı olamadılar. Belediye ile adres meselesini çözün diyorlar. Yoksa alamazsınız diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.