Şimdi Ara

Telefon İADEsi-yardımcı olur musunuz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben geçen hafta GMD sipariş etmiştim İstanbulBilişimden dün akşam da elime ulaştı telefon. Genel olarak sevmiştim telefonu, kamerası dışında ve şimdi de kamerada pembeleşme sorununu fark ettim, onu araştırırken bir sürü de olumsuz yorum görünce soğudum biraz açıkçası telefondan.İade konusunda bilgili biri yardımcı olursa çok sevinirim, şu an iade edebilir miyim ve nasıl iade-değişim yapabilirim?

• 7 gün içinde koşulsuz iade hakkın var da pembeleşme sorunu hallolcak bir sorun gibi görünüyor. gmd yetkilileri bunun hakkında olumlu şeyler söylediler. güncelleme ile giderilebilir bir sorun olduğunu vurguladılar. onun dışında bence telefondan memnunsan yorumlara aldırış etme fazla. ben de çok takılmıştım yorumlara ama sonunda siparişi verdim aldım telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptikCansu

merhaba, ben geçen hafta GMD sipariş etmiştim İstanbulBilişimden dün akşam da elime ulaştı telefon. Genel olarak sevmiştim telefonu, kamerası dışında ve şimdi de kamerada pembeleşme sorununu fark ettim, onu araştırırken bir sürü de olumsuz yorum görünce soğudum biraz açıkçası telefondan.İade konusunda bilgili biri yardımcı olursa çok sevinirim, şu an iade edebilir miyim ve nasıl iade-değişim yapabilirim?

Haftaya şarj söketine elveda et
  • quote:

Orijinalden alıntı: relegend

quote:

Orijinalden alıntı: OptikCansu

merhaba, ben geçen hafta GMD sipariş etmiştim İstanbulBilişimden dün akşam da elime ulaştı telefon. Genel olarak sevmiştim telefonu, kamerası dışında ve şimdi de kamerada pembeleşme sorununu fark ettim, onu araştırırken bir sürü de olumsuz yorum görünce soğudum biraz açıkçası telefondan.İade konusunda bilgili biri yardımcı olursa çok sevinirim, şu an iade edebilir miyim ve nasıl iade-değişim yapabilirim?

Haftaya şarj söketine elveda et

Benim 4-5 aynı hiç sıkıntıtyok çok şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.