Şimdi Ara

Telefon İçin Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yakın zamanda telefon alacağım. HTC almayı düşünüyorum ki aklımda HTC ONE V var. Ancak etrafta bir sürü insan Blackberry kullanıyor. Takdir edeceğiniz üzere Blackberry gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı bir telefon. Benim sormak istediğim Blackberry BBM olmadan da bir işe yarar mı, yani almaya değer mi? (Her ay BBM'e para bayılmak niyetinde değilim.)

• kardeşim samsung galaxy s3 .30 mayısta piyasaya çıkaçak bence onu bekle ...ben onu dört gözle bekliyorum...sen kendin söylüyosun herkezde blackberry varmış...farklı ol :)
  • İyi güzel de Samsung o kadar paraya vermeye değer mi azizim?
  • alınır alınır ...adroid in ilerleyişi ortada ...performans ortada....ve 130 gr fazla ağırda değil ekran yeterince büyük...bence alınır...değer o kadar paraya değer bence.
  • Peki TouchWiz arayüzü Sense gibi olabilir mi? (L.A. Noire gibi oldu, sorgu odası. :D )
  • s3 de yeni nesil TouchWiz olacak ...tabi arayüz terçih meselesi...bence iki arayüzde iyi alışırsan:) ...
  • Bakalım bir çıksın S3 o zaman istişare ederiz tekrar, sağolasın kardeşim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eee s3 çıktı napacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.