Şimdi Ara

Telefon İmei kayıt hakkında bır soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi sorum şoyle olucak turk pasaportu buldum daha yenı geldıler Almanyadan kayıt ettırıcem ama sole bır sıkıntım var glen kişiler yurtdışında ıkamet eden oraya yaşayan Türk vatandaşı yanı doğum felan Türkiye pasaportta Türkiye pasaportu varmış sanırım ama ıkamet almanya bır surelıgıne burdalar ben bu pasaporta kayıt ettırsem ıkamet burada olmadıgı ıcın ılerde kapanma gıbı bı durum olurmu
    eğer kapanma gıbı bı durum oldugu taktırde ılerde tekrar ımei kaydo yaptırabılıormuyuz baska pasaporta
    şimdiden teşekkurler iyi gunler :)

• selamlar bu konudan anladım kadarı ile gecici sure ile turkiye kalan kısılerin yurt dısında getirdikleri telefonda sadece belirlenen 1 adet sim ile kullanılmak uzere acılabilir mus yani telefon 1 tek hat ile calısır baska bir hat calışmamaktadır...bence yurtdısında ikamet degilde yurt ıcı ikametli biri uzerıne e devlet uzerınden kayıt ettirmenız kapanmamak uzere sorunsuz kullanmanız için daha iii
    http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=54

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek hat olsun farketmez benim hattimi işletirim senelerdir ayni hatti kullaniorum zaten burda yasayan birinin pasaportuda bulamadim bi turlu 1 aydir ariorum anca bulabildim sonucta turk pasaportu isletildinmi kalmasi lazim gibime gelio ikametgahi nerden bilecekler okadar ayrintiya bakiolarmiki
    Bildigim yabanci pasaporta da islenioda o da 6 ay sonra kapaniomus Turk pasaportundada burda ikametgahi varmi burda yasamasi lazim felan die inceleniomu acaba bide 6 ay icinde imei kirmasi cikarmi acaba bu telefonlara cikarsa 6 ay sonra kapanirsa felan imei kirdiririm en kotu die dusunuorum bi yandanda tel samsung s5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.