Bildirim
Telefon İnterneti ile Lol Oynamak
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
rahat oynarsın. telefonu pcye yakin tut. cok fazla yemiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 25 MB harcar bir oyun. Ama Vodafone'a güvenme derim. Önce birkaç normal oyunda dene. Türkiye'nin çoğu yerinde rezalet bir 4G kalitesi var.
1 oyun ortalama 30 mb internet yer
adsl/vdsl e göre 2kat pingin olur 55 ping adsl - mobil 90 küsur du sunucular istanbul'a tasındı adsl 20 lere, mobil 55 lere geriledi
durduk yere tekrar bağlanıyor çıkma olasılıgı yuksek
yaklasık 3-4 sene mobilden lol oynadım güncelleme geldi indirecek internet aradım yurt neti yavastı ne oynarsın ne oyunu guncelleyebilirsin...
günün ilk galibiyetini al çık derim
dereceli bulasma bos yere lp kaybetme -
Operatöre göre değişiyor. Vodafone'da mükemmel hizmet ile 20k MS görüyordum oyunda. Sağolsun bir süre sinir krizine soktu beni. Turkcell ile sabit 43ms alıyorum olağan dışı bir durum olmadıkça. Evdeki wifi ile de aynı hemen hemen. Her operatör kötü hizmet vermiyor neyse ki.
Kablosuz degil usb den bağla interneti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahat oynatır telefon interneti ile ama biraz yüksek olur ping seviyesi 55ms ve yukarısı oluyor bende ama şu bayram zamanı oynanmaz Türk Telekom kullanıyorum full çekiyor ama çok ağır ping sorunu oluyor. Herkes bayram zamanı yüklendiği için sanırım ağırlık var.
Bende Vodafone kullanıyorum.Birisi aramaz ise sabit 55 ping alıyorum gayet iyi yeterli yani.Evdeki internetim çok kötü olduğu için sürekli telefondan oynuyordum çok az yiyor maç başı ortalama 25 MB gibi
Nasıl çektiğine bağlı bazı yerlerde güzel oynatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X