merhaba benim yabancı bi arkadaşım yurt dışından bana telefon getirecek bunu pasoport ile kayıt ettirmem lazım ama ben yurtdışına mayısta cıkmıştım 1 ay içinde yurtdısına giriş çıkiş yapan pasoporta yapılıyormus yanı benim hakkım yok eğer gelen arkadaşım adına kayıt yaptırırsam bana yeni bir sim kart vericeklermıs sadece o sim kart ile kulanabilecekmısım (ömür boyu) şimdi benim sorum ben arkadaşım adına kayıt ettirdim daha sonra yılbasında ben yurtdışına cıkıcam o zaman gelınce kendi adıma tekrar kayıt etire biliyormuyum bilgisi olan varmı ?
yurt dışından gelen cihazların ikinci bi kaydı olmuyor diye biliyorum ama tek sim kart ilede kullanıldığını duymadım kayıt yapıldığı zaman normal türkiyede satılan telefonlar gibi oluyor
işte bende öyle biliyodumda tc pasportu ile kayıt yaptırırsan bide o pasportun 1 ay içinde yurtdışı giriş cıkış yapmış olması lazım 1 ay ı geçmiş işe onada yapmıyorlar. :( ben bu kayıtları yapan 2 yere sordum biri olur dedi biri olmaz dedi(2.kayıt'i) kafam karıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme