Şimdi Ara

Telefon Kendi Kendine Program Yüklüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jailbreaksiz iOS 5.0.1 Phone 4'üm kendi kendine program yüklüyor. Telefonu bekleme durumuna alıyorum, sonra tuşları açtığımda kendi kendine oyun-program yüklemeye başlamış buluyorum.http://brdrck.me/settings/ 'ten bir kaç tane kısa yol yüklemiştim. Ondan sonra olmaya başladı. Kisayolların (Ayarlar-Genel-Profiller) hepsini sildim ama hala oluyor. Herhangi bir fikri olan var mi? Yoksa format atacam.

• İlginç
  • ios5 de dediğiniz indirmenin bir ayarı vardı diye hatırlıyorum indirilen uygulamaları otomatik olarak diğer cihazlarıma da yükle diye şu an 4.3.3 kullandığım için bakamıyorum nerede olduğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

ios5 de dediğiniz indirmenin bir ayarı vardı diye hatırlıyorum indirilen uygulamaları otomatik olarak diğer cihazlarıma da yükle diye şu an 4.3.3 kullandığım için bakamıyorum nerede olduğuna

Yok hayatımda görmediğim programlar, oyunlar. :)
  • apple kullanıcı adınızı sizden başka kullanan yoksa ya da o yüklenen uygulamaları başka bir yerden indirmediyseniz o işte bi gariplik var hocam apple şifrenizi de değiştirmenizi öneririm

ekleme : o yüklenen programlar ekrana geldiğinde cihazı uçak moduna alıp uygulamaları silmeyi dener misiniz bi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 25 Aralık 2011; 21:21:56 >
  • Appstore'dan mı yüklenenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 25 Aralık 2011; 21:29:26 >
  • aynı durum benim ipad'de oluyori ios 5,0,1 yüklü, hesabımı benden başka kullanan yok, salak saçma uygulamalar görüyorum menüde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirilenler geçmişindeki bulut simgesine tıklamış olabilir misiniz aklıma başka da bir şey gelmiyor
  • Jailbreak'in gozunu sevim. Bi remove background bi restart springboard..tertemiz :) Untethered cikacak diye tethered da yapmiyorum. Simdi tethered yapariz iOS 5.1 cikar sonra ugras...Cloud'a hic dokunmadim ayrica dedigim gibi hic bi ilgim olmayan seyleri indiriyor...hucresel veriyi kapattim. Simdilik bi sey yok. Tekrar olursa ucak modu isini deniyecem. Tesekkurler.
  • Ayarlar-->Store-->Otomatik İndirmeler sekmesi altında Uygulamaları kapatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.