Şimdi Ara

Telefon Kilit şifresini kabul etmiyor. İlginç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonum İp6 1 yıldır kullandığım şifreyi hatta sabah alarmını açtığım şifreyi aradan 5 dk geçtikten sonra tekrar telefona yazdığımda kabul etmedi. Denedim denedim olmuyor. Kapattım açtım yine olmuyor. Kimsede değiştirmiş olamaz çünkü kimse yoktu. Ve alarm için kilit açtım. Ama şuan açılmıyor. Noldu buna kafayı mı yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Doğru Şifreyi Kabul Etmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

Giriş: Telefonunuzun doğru şifreyi kabul etmiyor olması, sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu durum, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü de buna göre değişir.

Nedenler:

• Yanlış Şifre: Şifrenizi yanlış girdiğinizden emin olun. Caps Lock'un açık olup olmadığını kontrol edin ve şifrenizde sembol varsa doğru şekilde yazdığınızdan emin olun.
    • Geçici Kilitlenme: Birkaç kez yanlış şifre girdikten sonra bazı telefonlar geçici olarak kilitlenebilir. Bir süre bekleyin ve tekrar deneyin.
    • Donanım Sorunu: Sensör veya diğer donanım sorunları nedeniyle telefonunuz şifrenizi algılamıyor olabilir.
    • Yazılım Hatası: Nadiren de olsa, yazılım hataları telefonunuzun şifreyi kabul etmemesine neden olabilir.

• Şifreyi Doğrulayın: Şifrenizi dikkatlice tekrar girin ve doğru olduğundan emin olun.
    • Geçici Kilitlenmeyi Bekleyin: Yanlış şifre girdikten sonra birkaç dakika bekleyin. Bazı telefonlar, bu süre geçtikten sonra tekrar giriş yapmanıza izin verir.
    • Telefonu Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Bu, telefonunuzdaki tüm verileri silecektir. Ancak, şifreyi kabul etmeme sorununu da çözebilir.
    • Teknik Desteğe Başvurun: Telefonunuzun üreticisiyle veya bir teknik destek uzmanıyla iletişime geçin. Donanım sorunları veya yazılım hataları için yardım sağlayabilirler.

İpuçları:

• Güçlü ve güvenli bir şifre kullanın.
    • Şifrenizi güvenli bir yerde not alın.
    • Alternatif bir kilit açma yöntemi ayarlayın, örneğin parmak izi veya yüz tanıma.

Sonuç: Telefonunuzun doğru şifreyi kabul etmemesinin birkaç nedeni vardır. Nedeni belirledikten sonra, yukarıda belirtilen çözümleri uygulayarak sorunu çözebilirsiniz. Sorun devam ederse, teknik destek almayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birçok kez yanlış girdiyseniz bloklamış olabilir. 5-10 dakika sonra tekrar deneyin.
  • Parmak okuyucu aktif mi? O çalışıyor mu? Eğer ikiside çalışmıyorsa, apple'ın kendi forumlarında, bu sorun başına gelmiş bir çok kişi var. Önce kapatıp açın, olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Parmak okuyucu aktif mi? O çalışıyor mu? Eğer ikiside çalışmıyorsa, apple'ın kendi forumlarında, bu sorun başına gelmiş bir çok kişi var. Önce kapatıp açın, olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor.

Parmak izi çalışıyordu telefonu kapatmadan önce ama kapatıp açınca Touch is yi etklinleştirmek için mecburen şifre girmem gerekli. Tek çözümü restorasyon herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alideniz357 kullanıcısına yanıt
    Çalışmazsa maalesef tek çözüm fabrika ayarlarına döndürmek.
  • içine pin kodu sormayan birkart çalışan interneti açık olan bir kart takıp bekleyin 10 dk falan arada bir kapatıp açın cihazı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.