Şimdi Ara

Telefon Konusunda kafam karışık :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama bir türlü beğenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Dokunmatik ekran telefon ile birlikte qwerty klavye bir şey arıyorum aslında aradığım özelliklere nokia E7 uyuyor tabi tasarım olarak işlemci hızı ve ram olarak sanırım düşük. Ben oyun falan oynamayı pek sevmem istediğim E7 tasarımda menuleri falan hızlı olmasını istiyorum ayrıca bataryası da uzun giden bir şey önerebileceğiniz telefon var mıdır ?

• E7 Derim oyun oynamayı Sevmiyosanız +BATARYAYI UZUN ISTIYORSANIZ bataryadan biraz kısaraımm 1-1.5-2 gun yeter derseniz desire z derim
  • Hem Dokunmatık Hem Klavyeli Olarak Bütçe Sorunu yoksa Blackberry 9900 Önerırdım. fakat ondada batarya Sıkıntılı. E6 Yahut E7 Diyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 14 Ekim 2011; 21:50:26 >
  • Dedikleri gibi menuler kasıyor mu dokunmatiği nasıl nokia dokunmatiklerde düzgün bir şey yapamıyor diyorlar android en iyisi diyorlar kafam çok karışık dokunmatiği hassas mıdır ?
  • Arkadaşlar E7 veya htc desire z kullanan yok mu arasında bi öneri lütfen almam lazım:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.