Şimdi Ara

Telefon konusunda tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 700 tlye kadar bütçem var benim için asıl önemli olan kamerası çünkü çizimlerimin çoğunlukla resmini çekmem gerekiyor ve netlik /focus vs. benim için önemli . öyle çok oyun oynayan birisi değilim oyun performansı benim için çok önemli değil ama menü geçişlerinde gayet stabil çalışan bir telefon istiyorum bana neler tavsiye edebilirsiniz? teşekkür ederim :)

• Zenfone 5 yada LG L90,ikisinde on numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    L90 bütçemi biraz aşıyor gibi peki gm discovery hakkında ne düşünüyorsunuz (kamera açısından) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardagp

L90 bütçemi biraz aşıyor gibi peki gm discovery hakkında ne düşünüyorsunuz (kamera açısından) ?

5 MP kamera bile daha iyi merası dahil herşeyi kötü

• berkem01 B kullanıcısına yanıt
    o zaman zenfone 5 i düşünebilirim onun kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz? bide tai markasına güvenilirmi? çünkü asus un telefon yaptığından ilk defa haberim oldu açkçası
  • quote:

o zaman zenfone 5 i düşünebilirim onun kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz? bide tai markasına güvenilirmi? çünkü asus un telefon yaptığından ilk defa haberim oldu açkçası

Asusun kamerası gayet iyi,kalitesine güveniyorum gayet iyi cihaz.

• quote:

zenfone 5 ve xperıa L bakabılırsınız,L donanım olarak cok cok az daha dusuk olsada kamera olarak 700 dolaylarındakı en ıyı kameralardan bırını sahıptır.

su lınkten cekılmıs resımlere bakabılırsınız...

https://www.google.com.tr/search?q=taken+xper%C4%B1a+L&client=firefox-a&hs=Xuj&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JdDwU6vJGsL_4QTckIEg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1304&bih=649

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

zenfone 5 ve xperıa L bakabılırsınız,L donanım olarak cok cok az daha dusuk olsada kamera olarak 700 dolaylarındakı en ıyı kameralardan bırını sahıptır.

su lınkten cekılmıs resımlere bakabılırsınız...

https://www.google.com.tr/search?q=taken+xper%C4%B1a+L&client=firefox-a&hs=Xuj&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JdDwU6vJGsL_4QTckIEg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1304&bih=649

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tasiyeleriniz için çok teşekkür ederin zenfone 5 ile xperia l arasında biraz araştırma yapıyorum şimdi herkese teşekkürler

• quote:

arkadaşlar tasiyeleriniz için çok teşekkür ederin zenfone 5 ile xperia l arasında biraz araştırma yapıyorum şimdi herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Oyun oynamıyorsanız kesinlikle lumia derim..
  • peki kamera açısından lumiayı önerirmisinin kamera benim için gerçekten önemli
  • quote:

peki kamera açısından lumiayı önerirmisinin kamera benim için gerçekten önemli

Lumia çoğu telefonda kamera açısından açık ara öndedir. Ayrıca kasma donma gibi sorunları olmaz oyun oynamıyorsanız ne gerek var samsung'a apple'a
  • peki lumianın tavsiye edebileceğiniz bütçemi aşmayacak bir modeli var mı aklınızda?
  • quote:

peki lumianın tavsiye edebileceğiniz bütçemi aşmayacak bir modeli var mı aklınızda?

Lumia 920-820-720 ama wp sosyal ağlar tam oturmamış karışım sistem ben onermem

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

peki lumianın tavsiye edebileceğiniz bütçemi aşmayacak bir modeli var mı aklınızda?

Lumia 920-820-720 ama wp sosyal ağlar tam oturmamış karışım sistem ben onermem

Alıntıları Göster
    açıkçası lumia yı kuzenim kullanıyordu ve bende bir ara test etmiştim ve ısınamamıştım şu an asus zenfone 5 ile xperia l arasında kaldım özellikle xperianın başka tavsiye edebileceğiniz modeli varsa (bütçemi aşmamak kaydıyla) tavsiylerine açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardagp -- 18 Ağustos 2014; 11:56:55 >

• Kamera konusunda o fiyata alabilecegin en iyi cihaz huawei P6'dır hem ön kamera 5mp hemde ark kamera 8mp sony lens kullanmış super babamda var ve bir cOk telden daha iyi çekiyor ayni zamanda dünyanın en hafif ve en ince Teli temiz 700 tlye çok rahat bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba 700 tlye kadar bütçem var benim için asıl önemli olan kamerası çünkü çizimlerimin çoğunlukla resmini çekmem gerekiyor ve netlik /focus vs. benim için önemli . öyle çok oyun oynayan birisi değilim oyun performansı benim için çok önemli değil ama menü geçişlerinde gayet stabil çalışan bir telefon istiyorum bana neler tavsiye edebilirsiniz? teşekkür ederim :)

Kamera konusunda o fiyata alabilecegin en iyi cihaz huawei P6'dır hem ön kamera 5mp hemde ark kamera 8mp sony lens kullanmış super babamda var ve bir cOk telden daha iyi çekiyor ayni zamanda dünyanın en hafif ve en ince Teli temiz 700 tlye çok rahat bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yılların bilgisayar üreticisi elbette güvenilir.

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    yakında msi da gaming phone çıkarırsa şaşırmayacağım
  • ardagp A kullanıcısına yanıt
    telefon incelemelerinde t50 nin kamerasının çok iyi olduğunu söylüyorlae bence bi araştır
  • quote:

yakında msi da gaming phone çıkarırsa şaşırmayacağım

İnşallah çıkarır da rekabet artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.