Şimdi Ara

Telefon kutusundan direk kablo çekmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cat8 öner o zaman 3 kuruşluk diyorsun hala standartı var vdsl standartı ne ise onun yeterliliğini taşıyan kablo alması gerekiyor fazlası bir şey ifade etmeyecek aynı şeyi söyleyip duruyorsun hep anlatmaya yoruldum
  • Kutudan eve gelen eski kabloyu Türk Telekom ücretsiz değiştirir mi?

https://forum.donanimhaber.com/kutudan-eve-gelen-kablo-degisimi--142775428#142779825

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustalar sakin ben de cat 5 yada cat 4 kablo kullanmaya sıcak bakıyorum sebebiyse kablo apartmanın dışından gelecek malum yağmuru güneşi var zarar görmesin hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 8 Nisan 2020; 19:20:18 >
  • Merhaba, kutudan eve kadar olan kablo müşteri sorumluluğunda oluyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kutu dediğim sokakta ama farkediyor mu?

• https://forum.donanimhaber.com/hat-kablosu-nasil-yenilenir-telekom-kablosu-nasil-yenilenir-kablo-yenileme-nasil-yapilir--142783067

@TurknetDestek, referans konularımızı kullanabilirsiniz, link olarak ilgililere gönderebilirsiniz çekinmeyin bu konuda. @millenicom siz de öyle tabi. Bilgilerin hatalı olduğunu düşünürseniz de yazın referans konulara düzeltelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugi136

Kutudan eve gelen eski kabloyu Türk Telekom ücretsiz değiştirir mi?

https://forum.donanimhaber.com/kutudan-eve-gelen-kablo-degisimi--142775428#142779825
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi136

Kutu dediğim sokakta ama farkediyor mu?
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🤗 Ben Türk Telekom abonesiyim sizi ben etiketlemedim.

• Bu arada bir güncelleme yapayım az önce atmye giderken telekomda çalışan arkadaşa denk geldim dışarıdaki telefon kutusunu elektrikçi açamaz dedi telekomdan hizmet alıyorsanız telekomdan değilse hizmet aldığınız iss bağlayabilirmiş kabloyu telefon kutusuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 9 Nisan 2020; 20:43:25 >
  • ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Elbette öyle, yukarıda linkini bıraktığım konuda bundan bahsetmiştim. Telekom kutusuna sadece telekom yetkilileri müdahale edebilirler.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Telekom teknik servise selam vermek 100 kağıttan başlıyor :D

Bina dışındaki işlemler için para istemiyorlar hocam ama güldürdü mesajınız vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bina dışındaki işlemler için para istemiyorlar hocam ama güldürdü mesajınız vallahi.
    Bizim sorun bina içi telekom müşteri bazlı problem var diyor
    Şekil A Telefon kutusundan direk kablo çekmek

Bina içi arızalar müşteri sorumluluğunda oluyor. Bina içinde ankastre varsa, ankastreye kadar sorumluluk sahibi telekom. Geri kalan kısımlar sizin sorumluluğunuzda oluyor. Tabi bina içindeki kablolamamda sorun yok diyorsanız yeniden kayıt açabilirsiniz bina içindeki kablolamamda sorun yok diye.
  • quote:

Bina içi arızalar müşteri sorumluluğunda oluyor. Bina içinde ankastre varsa, ankastreye kadar sorumluluk sahibi telekom. Geri kalan kısımlar sizin sorumluluğunuzda oluyor. Tabi bina içindeki kablolamamda sorun yok diyorsanız yeniden kayıt açabilirsiniz bina içindeki kablolamamda sorun yok diye.
    Bilmiyorum ki 30 yıllık bina sanmıyorum sorunsuz olacağını o yüzden cat6 kablo çekecem balkondan aşağıdaki telefon kutusuna
    Güzel olur yenilik.
  • quote:

Güzel olur yenilik.
    Tek sıkıntı aşağıdaki kabloyu kimin bağlayacağı işte bağlayacak adam bulamıyoruz
    Telekom kutusuna bağlantıyı telekom ekibi yapacaktır. İşletmecinize kayıt açacaksınız, arıza kaydı sonucu gelen ekibe yeni kablonuzu bağlantı yapmalarını rica edeceksiniz, hepsi bu kadar.

Cat6 kabloyu dış cephede kullanacağınız için, dışına spiral boru almayı unutmayınız.
  • quote:

Telekom kutusuna bağlantıyı telekom ekibi yapacaktır. İşletmecinize kayıt açacaksınız, arıza kaydı sonucu gelen ekibe yeni kablonuzu bağlantı yapmalarını rica edeceksiniz, hepsi bu kadar.

Cat6 kabloyu dış cephede kullanacağınız için, dışına spiral boru almayı unutmayınız.
    Telekomdan kasıt türk telekomsa bağlantıyı biz yapmıyoruz kendi issnize yaptıracaksınız dedi türknetten daha bir geri dönüş almadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.