Bildirim
Telefon Modem Uyuşmazlığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: isliadam
İnternete bilgisayardan bağlandığımda bir sorun olmuyor ancak telefonla bağlandığımda internet yavaşlıyor. Telefonum Sony XperiaS modemim AirTies'in eski modellerinden yaklaşık 6-7 senelik. Bu sorun dün başladı. Nedir çözümü bilen var mıdır ?
benim airties modemim de telefonlarımla uyumsuz. hatta en iyi modellerinden birini de aldım airtiesin yine olmadı. eski bir tp link modem taktım düzeldi. benim sorunum cepten bazı sitelere örneğin mail sitelerine giremiyorum. modemi değiştirince sorun düzeldi. bir deneyin derim. -
modemin eski veya yeni olması farketmez. bir yerden farklı bir marka modem bulup deneyin. sorun düzelirse yeni modem alırsınız. ama airties olmasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X