Şimdi Ara

Telefon Neti İle Oyun Oynayanlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell hattim var. Yildiz genc tarifesi kullaniyorum. 2 gb net veriyor. Ben 40tlye 4gb sinirsiz da almak istiyorum. 4 gb bitince 96kbps dusuyor hiz. Gunde en fazla 2 oyun atarim. Yani ayda 40-60 arasi oyum atmis olurum. Tabi facebook,dh ve baska sitelere 1.5gb harcasam geri kalan 4.5 gb bana 1 ay yetermi? Guncelleme yapmayacagim. Guncellemeleri baska bi yerde wifiden indirecegim.
    Ayrica 96kbps ile dota oynanirmi?

Ping olurmu? Olmayacagini tahmin ediyorum.
    Simdiden yardimci olan arkadaslara tesekkur ediyorum.
    Not: Bulunduyum yerde trcell 4 dis(full) bazen 3 dis cekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ping olur. Daha önce de ortalama 45 dk'lık bir maçın 100 küsür mb veri kullandığını falan hesaplamıştık, kotadan yana sıkıntın çok olmaz ama pingin fazla olur baya. 150 pingi görürse öp başına koy.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Bi arkadasim soylemisti. Pingin yuksek oldugunu ancak lag olmadigini.
    Lag olurmu sizce?

• ping yüksek olunca lag nasıl olmuyor, öyle bir teknoloji mi var
  • Dostum sakın deneme dota 2 110 mb yiyor benim pc de ve internet paketi bitince dota 2 de ping oluyor 250 ping ile sabiylenip bir anda 3k oluyor ve sabitliyor malesef ev arkadaşım lol Oynuyor benim internet bitince sınırsız ile 150 ping alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 7 Ocak 2015; 22:53:38 >
  • Bir defasında elektrikler kesildiğinde telefonun internetinden bağlanmıştım.96kps ile çok bir sorun olmadan oynamıştım ama
    Bana sorarsan böyle bir şeyi yinede deneme onun yerine vınn gibi bir şey al daha iyi olur bence
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    Bir oyun 100 mb yiyorken malesef mümkün değil vınn yetmesi

• Anladim arkadaslar; tavsiye ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Bi arkadasim soylemisti. Pingin yuksek oldugunu ancak lag olmadigini.
    Lag olurmu sizce?

Ping yüksekken lag nasıl olmasın güzel kardeşim olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 8 Ocak 2015; 2:24:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi elektrikler kesildiğinde lowa düşmeyelim diye açtım lag olmadı.

• Ben 7gb net kullanıyorum.Sınırsızmış gibi kullandığımda da 10 gün falan yetiyor,arada youtube falan giriyorum yani.Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum,günde 2 oyun atacaksan hayli hayli yeter sana.96 kbps ilede oyun oynanmaz zannediyorum,ara ara spike-packet loss kesin yaşarsın.Oynarsan da ranked aratma.
  • Hocam 96 kbps'ye düşüceğini mi sanıyorsun 10-20 yi geçmez orada kadar ibaresi var hayatta o hıza çıkartmıyor adamlar.
  • ayarlardan ağ kalitesini düşük seçtiğinde dakika başına 1mb kadar yiyor tecrübeyle sabit. consol komutları falan da vardır aslında araştırması zor geldi bakmadım hiç.
  • telefon interneti ile oynanmaz böyle oyunlar.
  • Valla ben oynamaya basladim. 80-100 arasi ping aliyorum. Ki bu gayet yeterli. Ayrica oyun basi 60 mb falan yiyor.

• hız düşünce durumlar nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim. ayrıca arada laglar takılmalar oluyor mu? ben evde oynarken bile 70-80 ping alıyorum zaten.

• Hocam henuz hiz dusumu olmadi. Normal paketten kullaniyorum. Ancak suan saniyede 17kb civari yiyor. Hiz dusunce sn en fazla 12 kb indirme yapabildigimizi dusunursek muhtemelen lag olur.
    Arada takilma olmuyor desem yeridir. En az bi 10 oyun attim. Sadece bi defa ping 200u gecti. Oda aksam vakitleri idi. Galiba hatlar yogunlasti ondan. Suan sorunsuzca oynuyorum diyebilirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.