Şimdi Ara

Telefon Numaranı Ver, Adresini Bulucam, Sen Bekle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Telefon Numaranı Ver, Adresini Bulucam, Sen Bekle

Teşekkürler kardeşim

Keşke ilk bu yorumu görseydim

• Welcome to my blocklist.

Evet ingilizce yazinca cok cool oluyor.
  • argh my eyes koyabilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur

/>

Daha büyüğünü bulamadın mı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: syalc

Bu tiplerden ne zaman kurtulabilicez beyler? Oyunda en ufak anlaşmazlıkta 13 yaşındaki çocuklar telefon numaranı ver diyor büütn oyun boyunca adresini bulucam falan birde 29 yaşındayım demiyor mu en garibi de o ulan beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.

winle yaşın ne alakası var ?

westte tanıdığım bir cok abi var yaşları +30 bazıları doktor bazıları müdür :D
  • quote:

Bu tiplerden ne zaman kurtulabilicez beyler? Oyunda en ufak anlaşmazlıkta 13 yaşındaki çocuklar telefon numaranı ver diyor büütn oyun boyunca adresini bulucam falan birde 29 yaşındayım demiyor mu en garibi de o ulan beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.

28 yaşında inşaat mühendisi tanıdığım var 1800 win'i var. S1'den beri oynuyor , mantıklı düşünmek lazım arada..
  • En komik olanda şu,
    ''13 yaşında çocukla muhattap oluyoruz'' diyen eleman 17 yaşında..
    ''17 yaşında veletlerle muhattap oluyoruz'' diyen eleman 20 yaşında..
    Bende -23 ile muhattap oluyorum, lanet olsun o zaman..

Edit:
    Bunu belirtmezsem olmazdı, konuyu açan eleman 17 bile değil, 15 yaşında. Saçlarıda dökülüyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Varg -- 23 Temmuz 2013; 7:19:32 >
  • Lanet olsunki okudum :(
  • Dayım gm qnq
  • Burdan biricik aşkım Esra'ya sevgilerimi iletiyorum

Edit = pardon yanlış forumdayım :/
  •  Telefon Numaranı Ver, Adresini Bulucam, Sen Bekle
  • Okudum pişman değilim
  • Karı koca tanıdıklarım var 35 yaşındalar akşam yemeğinden sonra girip beraber oynuyorlar
  • quote:

Oynayanlar var hocam ben biliyorum
  • quote:

Bende 29 yaşındayım, oyun oynamakta yaşımla ilgili bir engelde görmüyorum. Ha reflexlerim belki 17-20 civarı olanlar kadar iyi değil. Ama sonuçta oynuyorum lcsdeki takımlara transfer olmak gibi bir amacım yok. 500 winle oynamıyorum belki ama başka biri 29 yaşında 500 winle neden oynayamaz onuda anlamış değilim?
  • Beyler vurmayın tamam öldü
  • Trde oynarken telefonumu isteyen dort bes kisiye direk acik adres verdim ve gorunce taniyabilmeleri icin facebook profilimide attim. Biri liseli gelirde kafasini kaldirima surterim diye cok bekledim ama gelmediler.
    Istediklerini verince yaptiklari geri vites cok komik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syalc S kullanıcısına yanıt
    quote:

ulan beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.

3 yıldır oynayan bir oyuncu günde 2 oyun oynasa hesabı sen yap.
    beyinsizi bulduk sayende, teşekkürler.
  • SEN ADAMA ANA BACI SÖVERSEN ADRES İSTER TABİ. Asıl çocuk olanlar sövenler ve birkaç dakika sonra helal knk falan yazan çıkıştada reportlayan kişiliksiz bebelerdir.

• 23 yasindayim simdi wine baksan 17 yasinda mi diyeceksin bana? Yeni nesil cok acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 23 Temmuz 2013; 16:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.