Bu tiplerden ne zaman kurtulabilicez beyler? Oyunda en ufak anlaşmazlıkta 13 yaşındaki çocuklar telefon numaranı ver diyor büütn oyun boyunca adresini bulucam falan birde 29 yaşındayım demiyor mu en garibi de o ulan beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.
Belki işsiz asosyal annesiyle yaşıyor bütün gün lol oynuyor
quote:
29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur
/>
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
Belki işsiz asosyal annesiyle yaşıyor bütün gün lol oynuyor
İgnore yapmak zor değil.
Onlarla muhattap oluyorsan sorun sendedir
Winla alakasını çözemedim ?
quote:
Orijinalden alıntı: syalc
beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.
ayrıca beyinsizden sonra virgül koyarsan cümle daha iyi anlaşılır
quote:
Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam
quote:
Orijinalden alıntı: syalc
beyinsiz 29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur.
ayrıca beyinsizden sonra virgül koyarsan cümle daha iyi anlaşılır
10 numara 5 yıldız cevap olmuş bu :D
quote:
Orijinalden alıntı: Glitz
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Teşekkürler kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
29 yaşındaki adam şu oyunda neden 500 winle oynasın? Çok istiyorsa arada girer wini 50-60 belki 100 olur
/>
+1.
dur biraz daha
quote:
sağol okumadım
quote:
Orijinalden alıntı: The Holy r0verr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
27 yaşında bir arkadaşımın 1200 wini var dostum.Yaş ile win arasındaki bağlantıyı çözemedim.Bu arada milletin anasına bacısına söverseniz telefon numaranıza da ister,bir gün evinizi de bulur.Sonuçta kimse kimsenin telefon numarasını durduk yere istemez :))
quote:
Saygılar hocam, hoşgeldin.
quote:
Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz
quote:
Saygılar hocam, hoşgeldin.
Alıntıları Göster
Konuyu komple
29 yaşındaki adam oyun oynayamaz mı kardeşim?
quote:
Orijinalden alıntı: Storyteller
Konuyu komple
29 yaşındaki adam oyun oynayamaz mı kardeşim?
Alıntıları Göster
Ben okudum beyler Siz kaçın bari napalım ben feda ederim kendimi. Kurtulduğunuzda heyeklimi dikin ve beni bir kahraman olarak gösterin.
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Ben okudum beyler Siz kaçın bari napalım ben feda ederim kendimi. Kurtulduğunuzda heyeklimi dikin ve beni bir kahraman olarak gösterin.
Hayır kardeşim seni burada bırakamayız.Olamaz!!
quote:
Orijinalden alıntı: █Loading...
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Hayır kardeşim seni burada bırakamayız.Olamaz!!
Alıntıları Göster
okudum keşke şu okumayınlar biraz yukarıda olsaydı
Beyler yalnız 11880 çalışanı ise telefondan adres bulabilir, uyandırayım (bu ay işten çıktım)
quote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim
Beyler yalnız 11880 çalışanı ise telefondan adres bulabilir, uyandırayım (bu ay işten çıktım)