Bildirim
Telefon numarası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri
#Hata Bildirimi
Giriş
-
Sisteme girdiğiniz numaraya gsm kodu gönderdim, kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.@cooloceaner -
Evet kod geldi bu kodu nereye giriş yapcağım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooloceaner -- 11 Şubat 2019; 15:49:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ayarlar>profil ayarları>üyelik durumu kısmında gsm kodu girmeniz için alan çıkmıyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: cooloceaner
Evet kod geldi bu kodu nereye giriş yapcağım ? -
Yok hocam orada telefonla ilgili bir alan yok
forum desteğe kayıt ettiğiniz gsm numarasını yazın hocam başka bir işlem deneyelim.quote:
Orijinalden alıntı: cooloceaner
Yok hocam orada telefonla ilgili bir alan yok
Birde mentionlayarak cevap verirseniz çok daha hızlı dönerim size. Teşekkürler. -
Hocam bu işlemleri uygulamada gerçekleştiremedim ancak bilgisayarda sorunu çözdüm.teşekkürler yardım için
çözüldüyse güzel ama mention atmamakta ısrarcısınız gözümden kaçtı sanmayın. -
Mentionun ne olduğunu bilseydim atardım muhtemelen😀
Haksızlık ettim o zaman kusura bakmayın, benim mesajıma cevap verirken mesajım üzerinde bulunan "alıntı" veya "cevapla" butonunu kullanırsanız mesaj yazdığınız anda bana bildirim gelir, bende size daha çabuk geri dönüş yaparım. -
İnsanoğlu her gün yeni bir şey öğreniyor:) estağfurullah iyi çalışmalar..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X