Bildirim
INTEL TÜRKİYE TELEFON NUMARASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilen varsa birde ben alayım belki lazım olur -
HEHE varsa banada lazım nedir bu işemci sıcaklıgı diye sormak için... sanki kömürlü soba hah -
quote:
Orjinalden alıntı: qozmo 2
HEHE varsa banada lazım nedir bu işemci sıcaklıgı diye sormak için... sanki kömürlü soba hah
kaç derece ? -
quote:
Orjinalden alıntı: resrous
quote:
HEHE varsa banada lazım nedir bu işemci sıcaklıgı diye sormak için... sanki kömürlü soba hah
kaç derece ?
boşta 55 derece yükte 66lara çıkıyo
-
çok yaf benımki oc lu 51 oluyo 2450 mhz te -
quote:
quote:
quote:
kaç derece ?
benimki %15 O/C de standart fan ile superPI 32m de 72C gordu ne diyosun :)
-
quote:
Orjinalden alıntı: hyperspace
quote:
quote:
quote:
kaç derece ?
iyi güzel diyosunda kardeşim ama senin cpu ile benimki bir degilki hocam. forumda millet 25-35-40 derece diyor masallah nazar degmesin gözumuz yok ama benimkine baksana 55den aşagı düşmüyo sebebini bulamadım halen daha .
-
oda sıcaklığı cpuyu direk etkiliyo kasa ici bilesenlerinide unutmayalım tabii.olay su bak cpuya hava ufleen bi fan war dimi. bu fanın uflediği hava oda sıcaklığı onun icin odayi 5C soutursan CPU en az 3C soucaktır. bide kasa ici olayları var HDD optik suruculer GPU mobo fln hepsi kasa icini ısıtıyo ve bu ısınmıs havayı fan cpuna ufluyo onun icin bu kasa hava akimi iste onden giris arkadan cikis kablo duzenleme fln o kadar onemli seyler. benim kasayi gorsen :) hem sağ hem sol kapaini acik tutuyorum okul baslayınca (ki havalar soumaya baslıo ve ben bilgisayarı daha az kullanmaya baslıorm) kapatıcam kapakları :) -
yan kapak açık arkadaşım benimde oda sıcaklıgı 23-26larda geziyo ev bu boyle. kasa icini gorsen kablolar okadar derli topluki masallah. iceriden dısarı çalışan bi fan var zaten ama oyle iste -
mevzu telefon numarası ile başlamış. ama tel nosunu bilen çııkmayınca mevzu nerelere varmış -
o tel numarasını arasan kesiin bulursunda ben usendim simdi yoksa 15-20 dklik bi is yani.. -
Enteresan ama İntel Türkiye telefonu, nette yok.
-
abi bugun BattleField2 oynuorum evden online. konusuorz bi yandanda mikrofondan ordaki gavurlarla bitanesi kufretmeye basladı terrorist pi*ler flk filan.. yani anlıcaın turkiyeyi adamdan saymayan cok kisi var... sinirlenmemek elde diil... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hyperspace
quote:
quote:
quote:
kaç derece ?
iyi güzel diyosunda kardeşim ama senin cpu ile benimki bir degilki hocam. forumda millet 25-35-40 derece diyor masallah nazar degmesin gözumuz yok ama benimkine baksana 55den aşagı düşmüyo sebebini bulamadım halen daha .
72 deracde ne bu forymda başka bir arkadaşın 109 derece olmuş
-
INTEL Ana Santral:+44 (0)1793 403000
bu nerenin telefonu bilmiyorum ama yanındaki adresde bu Şirket Posta Adresi:Ebulula Caddesi Maya Meridyen Plaza, K:6 Akatlar/Istanbul Istanbul 34335/Turkey -
istersen e-mail gönder -
arkadaşlar merhabalar 15 dklık uğraştan sonra buldum biliyorum eski bir konu olabilir ama birilerine lazım olur belki
0800 449 18 374 değişik yurt dışı ama ücretsiz hatmış kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X