Şimdi Ara

Telefon Numarası Vermek İstemiyorum. Çözüm Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
44.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebooka kaydolacağım ancak illa tlf no istiyor onay için. Vermek istemiyorum. Çözümü var mı?

İlginizi çekebilir: İnstagram silme
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• en son ne zaman denedin şuan istemiyor ben bitane fake açtımda 2 gün önce ordan biliyorum
  • E-mail ile onay yaparsan sorun kalmıyor bildiğim kadarıyla.
  • Evet ben de arkadaşım için yeni hesap almıştım. E-mail ile aktivasyon yapabiliyorsunuz.
  • bazı hesaplardan istiyor geçen benim fake bir hesabımda pasaport resmi istedi :S şok oldum :D
  • bu facbokk saçma sapan bişey ne istediği belli olmuyor kiminden telefon kiminden mail aktivasyonu istiyor farklı zamanlarda tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasjn

bazı hesaplardan istiyor geçen benim fake bir hesabımda pasaport resmi istedi :S şok oldum :D

Baya abartmislar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN YA KENDİ EMEĞİNİZLE ÇOĞALTIN
  • 2 tane fake hesap açtım ikisinden de birkaç saat sonra tel aktivasyonu istedi, mail aktivasyonu yapmıştım oysaki.
    hep böyle mi devam edecek anlamıyorum. bende tel numaramı vermek istemiyorum faceye
  • Kim Yapmıyoki bana bir tane kendisi büyüyen sölesene pratik ev yemeklerinin kendisi büyüdüğünü biliyorum birtek gerisi hep illegal :) fake şart :D aslında %50 ye 50 nufus ama bunlar neden bukadar çok onu anlamış değilim :)
  • millette amma fake hesap varmış
  • arkadaşlar vk.com'a üye olacam ama cep no istiyor bende cep mu vermeyi istemiyorum ne yapa bilirim
  • benim de hesabım kapandı durup dururken
    mail atttım cevap yok
    yeni hesap açıcam telefon doğrulaması istiyor. eski hesabınızda telefon kayıtlı kullanamazsınız diyor.
  • ev telefonu kayıd edince hesap çöküyor.
  • Telefon numarasını vermemenizin nedeni güvenlik nedeniyse, çoktan binlerce firmaya satılmıştır. Ama fake hesap vs. gibi şeyler yapacaksanız mail onayı ardından kimliğinizin fotoğrafını çekerek Kontrol Merkezi'ne gönderebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.