BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN YA KENDİ EMEĞİNİZLE ÇOĞALTIN
2 tane fake hesap açtım ikisinden de birkaç saat sonra tel aktivasyonu istedi, mail aktivasyonu yapmıştım oysaki. hep böyle mi devam edecek anlamıyorum. bende tel numaramı vermek istemiyorum faceye
Kim Yapmıyoki bana bir tane kendisi büyüyen sölesene pratik ev yemeklerinin kendisi büyüdüğünü biliyorum birtek gerisi hep illegal :) fake şart :D aslında %50 ye 50 nufus ama bunlar neden bukadar çok onu anlamış değilim :)
millette amma fake hesap varmış
arkadaşlar vk.com'a üye olacam ama cep no istiyor bende cep mu vermeyi istemiyorum ne yapa bilirim
benim de hesabım kapandı durup dururken mail atttım cevap yok yeni hesap açıcam telefon doğrulaması istiyor. eski hesabınızda telefon kayıtlı kullanamazsınız diyor.
ev telefonu kayıd edince hesap çöküyor.
Telefon numarasını vermemenizin nedeni güvenlik nedeniyse, çoktan binlerce firmaya satılmıştır. Ama fake hesap vs. gibi şeyler yapacaksanız mail onayı ardından kimliğinizin fotoğrafını çekerek Kontrol Merkezi'ne gönderebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme