Bildirim
Telefon Numarası Yazıp Kişinin Nerde Olduğunu Öğrenmek
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şaka mi bu ? -
Bende konuya girdigimde boyle bir uygulama cikti sandim sasirdim :)))))) -
Gayet yaratici. Hatta ilerleyen gunlerde telefonu kullanan kisinin gun icerisinde hangi aktivitelere katildigini belirten update de cikar. -
Teknolojide son nokta olsa gerek:) hayal gucun gercekten ya cok genis ya da sevgilini cok fazla kiskaniyosun:) -
Ya da cok sevip ayrildin, ne yaptigini merak ediosn -
cok film izliyosun -
maraz ali merkez bankasının kasasını açıyodu iphonela bu fikir ona göre yine mantıklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Albino78
maraz ali merkez bankasının kasasını açıyodu iphonelabu fikir ona göre yine mantıklı
Valla dogru diyosun iphone bu gidisle Yurumeye baslar :))) -
Hepiniz mi Cem yılmaz oldunuz. Allah iyiliğinizi versin -
İphone de varmı bilmiyorumda Googlenin böyle bir hizmeti var ama şuan ülkemizde aktif degil sanırım.
Google Latitude diye bir uygulama bi araştırma yaparsanız ayrıntısını görebilirsiniz. bi ara İGoogleye eklemiştim ama çok fazla kurcalamadım.
Edit :http://www.google.com/mobile/latitude/ sitede iphone ile ilgili bir uygulama gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEnqin -- 7 Ocak 2010; 10:55:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrEnqin
İphone de varmı bilmiyorumda Googlenin böyle bir hizmeti var ama şuan ülkemizde aktif degil sanırım.
Google Latitude diye bir uygulama bi araştırma yaparsanız ayrıntısını görebilirsiniz. bi ara İGoogleye eklemiştim ama çok fazla kurcalamadım.
Edit :http://www.google.com/mobile/latitude/ sitede iphone ile ilgili bir uygulama gösteriyor.
Şimdi tam cümbüş oldu.
-
eğer hattın aveaysa bunu yapabilme yolun var.ama karşı taraftanda onaylatman gerekiyor.
Avea KimNerede?
Aklınız sevdiklerinizde kalmasın!
Oğlunuz okula gitti mi?
Derse zamanında yetişti mi?
Kızınız kurstan döndü mü?
Eşiniz ofisten çıktı mı?
Avea ile sevdiklerinizin nerede olduğunu bilin, aklınız rahat olsun!
Aile üyelerinizin ve sevdiklerinizin tanımladığınız bölgelerde olup olmadığını görüntüleyin.
Bu bölgelere girdiklerinde veya çıktıklarında haberiniz olsun.
Web, WAP veya SMS üzerinden konum bilgilerine kolayca erişin.
http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/kimnerede_l700.shtml
bu servis ilk çıktığında ücretsizdi.ben sadece internet üzerinden konum bilgilerine bakmıştım.gayet güzel çalışan bir servis
-
Öyle bir program var ama şaka amaçlı bir program ben kurdum baktım şimdi adam yanında ya GPS i kullanıp yerini işaretliyor doğal olarak yanında olduğundan tak diye adresi veriyor adam dumur oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 7 Ocak 2010; 17:04:47 > -
realbrutal tşk ederimm.Arkadaşlar pek bir bilgim yok telefonla o yüzden sorayım dedim. -
Cell tracker diye bir program var.Telefon numarasindan kisinin yerini buldugu yaziyor. Kurdum ama ise yaramadi. -
MobileMe kullan kendi telefonunun yerini bul. Ama başkasının ki zor be hocam :) Google Latitude sistemi için arkadaşlarının tek tek o yazılımı kurması ve telefonunda aktive etmesi gerekiyor. Yani öyle kafana göre kimsenin yerini bulamazsın. -
Teknolojinin gözü körolsun -
+393475849304
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X