Şimdi Ara

Telefon öneri ve değerlendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum.Telefonda yapacağım şeyler arasında oyun oynamak,facebook ve twitter da dolaşmak var verebileceğim miktar maks 1200 civarı bu fiyatlarda Z1 compact buldum sizce performans olarak iyi olur mu bana.Oyun oynarken ısınma gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.

Birde bu Z1 ve Z1 compact arasında fazla fark var mı?

Bu fiyatlarda performansı iyi olan önerebileceğiniz telefon var mı ?

• 1200 lirada huwai p7 rakipsizdir. Artık z1 çok eskidi özellikle ekranı çok berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda ısınma sorunu olmaz değil mi en çok korkutuğum olay o.Arkadaşta G2 vardı 10-15 dk oyun oynayınca ısınmaya başlıyodu.

Birde kamera özellikleri nasıl normal düzeyde olması yeterli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darhkrod -- 1 Haziran 2015; 20:20:42 >
  • Hocam bu Discovery Elite nasıl araştırdım biraz baya hoşuma gitti önerir misin?
  • dıscovery para vermeyın net

z1compactın ekranı abısı z1den ıyıdır cunku z1 tft ama compact ıps ekran kullanır oyundada 720 p oldugundan dolayı son derece ıyıdır performansı keza bataryada o yonde,ama sıze onerım az daha para bırıktırıp kesınlıkle z3compact almanızdır.
  • superwera kullanıcısına yanıt
    para biriktirmem şu an için söz konusu değil ama z1 compact uygun duruyor biraz araştıracam onu
  • sony'nin en sevdiğim telefonları z1 compact ve z3 compact z1c eskidi gibi z3c al istersen 1500 lira civarı
  • Madem z3 compact öneriyorsunuz para buldum diyelim.Z3 compact mi z2 mi daha iyi olur oyun ve internette dolaşmak için fiyatları aynı nerdeyse zaten.Bu ikisi arasında bir karşılaştırma yaparsanız hangisini tercih edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NostramT

Madem z3 compact öneriyorsunuz para buldum diyelim.Z3 compact mi z2 mi daha iyi olur oyun ve internette dolaşmak için fiyatları aynı nerdeyse zaten.Bu ikisi arasında bir karşılaştırma yaparsanız hangisini tercih edersiniz.

bence z3compact performans ve bataryası daha iyi z2'den ekranıda 720p olduğu için oyunlarda ısınma daha az kasma donma olmaz zaten
  • quote:

Madem z3 compact öneriyorsunuz para buldum diyelim.Z3 compact mi z2 mi daha iyi olur oyun ve internette dolaşmak için fiyatları aynı nerdeyse zaten.Bu ikisi arasında bir karşılaştırma yaparsanız hangisini tercih edersiniz.

İkisi arasında ben olsam z2 alırdım
  • Neyse teşekkürler yardımlarınız için z3 compact ve z2 arasında düşünecem
  • quote:

Neyse teşekkürler yardımlarınız için z3 compact ve z2 arasında düşünecem

z3 compact daha performanslıdır daha uzun bataryası vardır
    bu forumda bilgisiz yorum yapan çok başka forumlarda da sor z3compact önerirler
  • quote:

tabıkı nette gezınmek ıcın z2 ekrandan dolayı bır paorca daha keyıflı olabılır gezıntı ama,z3compact z2 den hem daha performanslı hemde daha ılerıye donuk olacaktır guncelleme acısından hemde 720 p oldukca kayda deger bır avantaj bence
  • Z3c

• tercihiniz büyük ekrandan yanaysa z2 işinizi fazlasıyla görür
  • quote:

Z3 compact Z2'ye göre yeni nesil bir cihaz performans batarya ekran falan daha iyi ekranı kucuk seviyorsanız alabilirsiniz

• Şuan kararım z3c den yana ama daha almama zaman var bakalım zaman içinde neler olacak teşekkür ederim herkese
  • quote:

Şuan kararım z3c den yana ama daha almama zaman var bakalım zaman içinde neler olacak teşekkür ederim herkese

Z3c iyidir fakat ön kamerası çamur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.