Şimdi Ara

Telefon öneriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon almaya yöneldim max bütçem 600tl ben kendime 4 seçenek buldum size sormak istedim nasıl telefonlardır ve aralarından en iyisi hangisidir diye yada 600tl ye başka önerebileceğiniz telefon var mı ? Vatan bilgisayar bimeks teknosa media markt mağazalarından alıcam.

1.Alternatifhttp://www.bimeks.com.tr/urun/124426/samsung-i8160-ace-2-white.aspx
    2.Alternatifhttp://www.bimeks.com.tr/urun/128133/nokia-lumia-520-yellow.aspx
    3.Alternatifhttp://www.bimeks.com.tr/urun/125483/lg-e612-optimus-l5-black.aspx
    4.Alternatifhttp://www.bimeks.com.tr/urun/126197/lg-p705-optimus-l7-black.aspx

Sizce hangisi benim istediğim özellikler internetten video izleyebilme,yavaş olmaması mesela mesajlara tıkladığında 10 saniye sonra değil hemen açılması,güzel fotoğraf çekmeli,çok oyun oynamam tablet var android orda oynarım en fazla temple suwway vector filan yüklerim.Birde facebook whatsap filan.Sizce hangisi hangisini önerirsiniz yada başka al dediğiniz varmı ?

(Bütçemi arttıramam )

• Lumıa onermem ozelkıkle marketı kotu ınstagram yok turkce face uygulması yok sıkayetler okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Lumıa onermem ozelkıkle marketı kotu ınstagram yok turkce face uygulması yok sıkayetler okuyorum
    600 TL ile android telefon alma derim. Bence lumiaya yönel. 520 browsing de baya iyidir.
  • 520 yada Discovery. Diğerlerini salla...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 520

• Bu fiyata alacak tek telefon 520 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Bu fiyata alacak tek telefon 520 hocam
    Lumia 520
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Discovery

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

520 yada Discovery. Diğerlerini salla...

• quote:

Lumia 520 de kasma sorunu var mı ve dili türkçe mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

600 TL ile android telefon alma derim. Bence lumiaya yönel. 520 browsing de baya iyidir.

Galaxy duos filan var onlar nasıl sence ve neden androide yönelmiyim ?Lumia 520 daha mı iyi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Discovery

Discovery hiç düşünmedim duymamıştım adını araştırdım iyi telefon ama vatan bilgisayarda yok bimekstede yok almak isterim ama 600tl yi geçmiyecek şekilde kapıda ödemeli bir site varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

Lumia 520

Sen kullanıyormusun memnunmusun ?Windows phone marketine baktım uygulamalar çokça var andorid den farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalataMan

quote:

Discovery

Discovery hiç düşünmedim duymamıştım adını araştırdım iyi telefon ama vatan bilgisayarda yok bimekstede yok almak isterim ama 600tl yi geçmiyecek şekilde kapıda ödemeli bir site varmı ?

Hizlialda stoklara girdi,bitmeden alabilirsin :)

• quote:

quote:

quote:

Discovery

Hizlialda stoklara girdi,bitmeden alabilirsin :)

Malesef yok yada ben mi bulamadım ama sanırım onun dili ingilizce ?Ama nokıa lumia 520 içime daha çok sindi sence nasıl bir telefon ?
  • quote:

quote:

Kasma yok, dil Türkce. Discoveryde dil biraz sıkıntılı ama son guncellemede duzeldi sanirim.

• quote:

quote:

quote:

Kasma yok, dil Türkce. Discoveryde dil biraz sıkıntılı ama son guncellemede duzeldi sanirim.

Teşekkür ederim ozaman lumıa 520 alıcam bir soru sorucam saçma olcak ama sizce hangi renk ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ozaman lumıa 520 alıcam bir soru sorucam saçma olcak ama sizce hangi renk ?

Beyaz alıp arayüzde ki kutucukları buz mavisi yapınca güzel duruyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Leskodjer

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyaz alıp arayüzde ki kutucukları buz mavisi yapınca güzel duruyor bence

Alıntıları Göster
    520 bende yok ama elimden geçmişliği var ve o fiyata gerçekten hoşuma gitmişti o fiyata android alsan rahat kullanamazsın hatta aldığına pişman bile olabilirsin çok takılma var ben şuan s2 kullanıyorum inanın çok fazla tıkanır, kasılıyor. LUMİA 520

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

520 bende yok ama elimden geçmişliği var ve o fiyata gerçekten hoşuma gitmişti o fiyata android alsan rahat kullanamazsın hatta aldığına pişman bile olabilirsin çok takılma var ben şuan s2 kullanıyorum inanın çok fazla tıkanır, kasılıyor. LUMİA 520

Alıntıları Göster
    lumıa alınmaz marketı rezıldır adamı kanser eder turkce face bıle yoktur ınstagram yok wehatsapp mesajlar cok gec gelıyor flas yok,telefonun zıl sesını degıstirmek bıle mevzu,wın phone helekı 520 sıkıntı mıllet satmaya calısyor tonla ılanı var ustelık daha yenı olmasına ragmen,820 920 belkı ama 520 hıc onermem sonra son pısmanlık fayda etmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.