Bildirim
Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba Asus Zenfone 5 sizin için en uygun seçim olacaktır -
zenfone5 -
Moto G' yi de ekleyin listeye.
Moto G ya da Zenfone 5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler yorumlarınız için . peki bello yu neden önermiyorsunuz ? bnm için oyun performansı önemli değil whatsupp facebook biraz da fotoğraf önemli -
Lg l bello yu gecen hafta tarifeye ek olarak aldim telefon performans olarak kitkatinda etkisiyle akıcı ve stabil.Kamera 8 mp ortalamanin 1 tık uzerinde ve yeterli cihazin en iyi tarafi ise batarya suresi surekli kullanimda 1 hatta 1.5 günü zorlar.
Zenfone 5. İçlerinde zenfone 5 é rakip olan yok malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz32
Lg l bello yu gecen hafta tarifeye ek olarak aldim telefon performans olarak kitkatinda etkisiyle akıcı ve stabil.Kamera 8 mp ortalamanin 1 tık uzerinde ve yeterli cihazin en iyi tarafi ise batarya suresi surekli kullanimda 1 hatta 1.5 günü zorlar.
peki hocam ekran sağlamlığı ve parlaklığı nasıl ? -
asus zenfone 5 içlerinden en iyisi. Zenfone 6 da alabilirsin. kocaman ekranıyla tablet gibi duruyor :)))) -
zenfone 5 çok iyi performansa sahip lakin avea tarifeye ek almam bütçeme daha uygun. insanoğlu işte bütçe kısıtlı istek sınırsız -
Zenfone 5 mantıklı seçim
Hocam venüs ü kesinlikle önermiyorum. Hele o yaptıkları akıllı telefonlara ekstra vergi isteklerinden sonra. 2 yıl öncenin donanımını bugünün fiyatıyla satmaya kalkarsan kimse yemez artık onu.
Neyse bu konuyu geçelim
L Bello bana şık geldi dış görünüş olarak ama okul falan derken inceleme fırsatım olmadı. En uygun zamanda avea ya gidip inceleyeceğim
Zenfone5 içlerinde en iyisi olarak gözüküyor ve 2gb ram i var ve android l alacagi kesin.
T50 de kamera olarak iyi fakat operator uygulamalari zamanla canınızı sikacaktir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçlerinde en iyisi Zenfone5 almanı tavsiye ederim -
Moto gyede bak smderim bunun dışında zenfone 5 alabilirsin
Zenfone 5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X