Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı 1.000TL'den aşağı, kullanışlı bir cep telefonu arıyorum. Alınca pişman olmayacağım şeyler önerirseniz iyi olur. Telefonun çok kasmaması lazım, şarjı da hemen bitmemeli ama her şeyi açarak tüm gün götürsün demiyorum. 3-4 oyun indirir oynarım çok abartılı alanlara gerek yok yani. Dış görünüşü de hoş olursa tamamdır. Eğer dediğim özelliklere yakın bir telefon biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

• GM 4G
  • Hocam GM 4G'nin özelliklerine şu an bakamadım ancak dış görünüşü pek içime sinmedi. Yine de bir ara özelliklerine de bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile 4G teknik özellikleri

Ekran: 5 inç HD IPS ekran
    Ekran Koruması: Corning Gorilla Glass
    Kalınlık/ Ağırlık: 9.3 mm / 135 gram
    İşlemci: 1.2 GHz 4 çekirdek Snapdragon 410
    Grafik İşlemci: Adreno 306
    RAM: 2 GB
    Depolama: 16 GB + microSD
    İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop
    Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
    Ön Kamera: 5 Megapiksel
    Batarya: 2500 mAh

General Mobile 4G, özellikle uygun fiyata iyi bir akıllı telefon sahibi olmayı düşünenler için uygun bir cihaz olmayı başarıyor. Android One platformu dahilinde olmasıyla en güncel işletim sistemi deneyimini sağlayan telefon, her ne kadar ülkemizde henüz olmasa da 4G desteği ve uygun donanım bileşenleriyle de başarılı bir model oluyor.
  • Hocam maşallah özellikler süpermiş ama dediğim gibi görüntüsü pek hoşuma gitmedi. Muhtemelen bu fiyata alabileceğim en kullanışlı telefon GM 4G ama bilemiyorum.

• Meizu M1 Note.
  • Şu an Lumia 720 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Uygulamalar çok kısıtlı, o düzeltilse kral aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo P70 olabilir fena bir telefona benzemiyor kağıt üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Lenovo P70 olabilir fena bir telefona benzemiyor kağıt üstünde.

Lenovo P70 aklıma yattı, ancak şu an 4.3" telefon kullanıyorum ve ideal boyda bence, 5" büyük gelebilir biraz, onun dışında cidden etkilendim P70'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Corvus -- 26 Temmuz 2015; 17:06:44 >
  • teknosada yakalarsanız gece ındırımını 32lık G2 bakın bataryadada yuz gulduru performanstada,dıger acıdan ındırıme gırmıs fıyatı ıle xperıa z1 keza aynıdır saglam ve bataryası dayanıklı,lenovo s90 da bence bır dıger alternatıftır o butcede.5ınc cıvarı al 2 gune alısırsın ve kolaylıgı ıle konforunu begenırsın.
  • Up

• Xperia c4 çok iyi seçim olur
    Asus zenfone 2 32 gb
    Htc desire eye
    Htc one E8
    Xperia z3 compact
    Lenova vibe x2 Lenova p70
    Bunlar iyi seçim olacaktır
    Benim favorim c4
    Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.