Şimdi Ara

telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar se xperia mini pro hd telefon almayı düşünüyorum tel hakkında yorumlara baktım genelde yorumlar olumlu fakat htc mini hd tefonda gözüme hoş geldi ikidsinin arasında ne gibi farklar vvar eğer htc nin se mini pro dan eksik kalır bir yanı yoksa tercihimi htc den yana yapmayı planlıyoum aslında benim düşüncem htc kaydı desem yalan olmaz htc nin ufak tefek yapılı başka bir modelini de önerebilirsiniz benim amacım ufak buyuk olmayan sempatik görünümlü aynı zamanda da teknolaji olarak ilerleme kaydetmiş telefona sahip olmak yardımlarınız ve önerilerinizi için şimdiden teşekürler bu arada bütçem 700 tl ye kadar sıfır şart deşil 800 900 tl lik bir telefonuda 600 700 liraya ikinci temizini temin ederim

• arkadaşlar sizler sorumu cevaplayana kadar ben üç telefon buldum almak için şimdi yeni bir sorum var inşş bu sorumun cevabı için çok beklemem :)

1: sony ericson xperia mini pro hd
    2:htc mini hd
    3:htc Wildfire S

bu üçü arasından hangisini almalıyım? Wildfire S hd değil galiba? bunların içinde sizce hangisini almalıyım? inş cevaplar çok gecikmez bir hafta için karar vermiş olmam gerekli yoksa daha fazla dayanamayıp parayı yemekten dedemin 20 liralık nokiasını kullanmak tan korkuyorum :)
  • cevap yokmu?
  • buyur sana hd mini ve xperia mini pro karşılaştırması, link
    2 model arasında teknoloji olarak mini pro üstün, hd mini işletim sistemi olarak windows mobil kullanıyor.
  • mini pro al , hd mini eski bir telefon yaramaz , live with walkman de olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.