Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum şuan galaxy ace kullanıyorum 3 sene oldu artık değiştirme vaktidir :D Sizce ne almalıyım ? Aklımda iPhone 4S var ama lütfen kötülemeyin çünkü gerçekten ayrı bir havası var. Android ve iOS hakkında az çok bilgim var, artı ve eksi yönlerini biliyorum. Fakat siz önerdiğiniz telefonu neden önerdiğinizide yazarsanız memnun olurum. Maksimum 1.500 TL olsun. Ayrıca 2. el alabileceğim güvenilir bir site var mı ?

• Optimus g pro..

Cok buyuk gelirse htc one..

Cok pahali gelirse nexus 4..

Cok sorunlu gelirse xperia sp..

Cok dusuk gelirse s4 ama pek tavsiye etmem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler araştıracağım, güncel.
  • xperıa sp..
  • Bu arada ben telefonlari neden onerdigimi yazmamisim. Dur onu da yazayim.

G pro - islemcisi iyi 2gb ram.. Tam bir amiral gemisi.. Ekrani biraz buyuk.

Htc one - g pro ile ayni islemci, 2gb ram, boomsound, en yuksek pixel yogunlugu olan telefon, saglam kasa, ultrapixel kamera.. Fiyat biraz pahali

Nexus 4 - s4 pro islemci, yukaridaki iki tellefonla ayni gpu(yukardakiler hiz asirtilmis) 2gb ram (1.5 gb bosta) kismen performans telefonu.. Biraz sorunlu ve isiniyor.

Xperia sp - hic kullnmadim ama gideri var yani. 1.7ghz cift cekirdekli krait islemcisi s3 den dah yuksek perdormans veriyor. Gpu ustteki 3 telefonla ayni ama nexus 4 le birebir. (Hiz asirtma konusu) ledleri cok şık, pil ömrü iyi.. Kamera idare eder, kalite bakimindan tartisilir.

S4, gm disco da kullanilan 4 cekirdekli cortex a7 tabanli islemcinin benzerini kullandigi icin gunluk kullanimda gm discodan farki yoktur. Oyunlarda kendine gelir.. Gunluk kullanimda (arayuzde, rehberde vs vs) takilmalar yasar..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

xperıa sp..

Ne xperia sp mis arkadas yeter artik :D

• Butce musaıtsr htc one cok ıyı,olmadı sıfır olarak xperia z dusunebılırsın sony kalıtesı pişman etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.