Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 4 sonrası akıllı telefonlara veda etmiştim ancak tekrar bir dönüş yaşamaktayım
    turkcell'deki iphone 6 ile vodafone'daki iphone 6 arasında bir fiyat farkı yok (180 lira)
    tuckcell'de ise galaxy s5'e 117 lira. (aylık ücretler)

galaxy s5 ile iphone arasında kalmıştım. önerilerinizi bekliyorum
    saygılar & sevgiler

• Kullanım tarzı ve alışkanlığıyla değişir bu kararlar. Ama ikisi arasında kalsam ben iphone derdim.

Note 4 veya ip6 plus'ı düşünmez misiniz?
  • Sacma bir yorun gibi gelecek ama iphone 4 ile biraktiysan akilli telefonu iphone 6 da mutlu etmeyebilir. Samsung da pek tavsiye etmem onun yerine Z3 ü bir incele istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4ü bıraktım çünkü hem 4 ile 4s arasında mütiş fark vardı hem de tamirine verdiğim paranın artık haddi hesabı kalmamıştı

bir de yeni bir bilgi daha edindim 1 saat önce kadar(devamlı araştırma içerisindeyim de : ) ; iPhone uzun ömürlüymüş, samsung ise 7-8 ay sonra pert oluyormuş.
    Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Biri çöp,diğeri ondanda çöp.
    Ben size Z3 öneririm.

• z3 o kadar iyi mi yahu? forumda bir z3 fırtınası. foruma mı özel yoksa hakikaten hakkını veriyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingCavalry

z3 o kadar iyi mi yahu? forumda bir z3 fırtınası. foruma mı özel yoksa hakikaten hakkını veriyor mu

Fiyatini hakeden bir ürün, özellikleriyle vs. kusursuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir inceleyelim
  • O butceyi gozden cikadiysaniz z3 bakin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

O butceyi gozden cikadiysaniz z3 bakin bence

+1

• Z3 bence hem batarya hem sd kart hem daha saglam guzel avantaj

• İkiside çöp en mantıklı seçenek z3 olur senin için ben z1'i yaklaşık 10 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kasma donma vs yani z3 al keyfine bak

• Z3'le Issız adaya düşsen yedek batarya veya şarj aleti alman gerekmez. Kısa ve öz

• z3 ü eline almamış kişiler gelmiş z3 savunuyor.iphone 6 al 10 numara 5 yıldız telefon

• Alinmayin ama forumda bazi kisiler maasli calisan gibi her acilan konuya seceneklere koyulsun koyulmasin z3 en iyisi z3 al diye oneride bulunuyorlar. Eyvallah oner de digerlerinede cop diyorlar. Burinin baska kinuda mesajina baktim para biriktirip g2 alucakmis. Ya kardesim birakin telefonu kullanan veya bilen insanlar øvsun ozelliklerini soylesinki bizde ona gore secim yapalim. Adam z3 u eline almamis iohone samsung eline almamis o model soyle biyle diyor. Telefonu eline alip 1 saat inceleme yapan adamlar bile bunlar kadar radikal yorumlayamiyor. Saka gibi!. 3 gune telefon almam lazim. Hic ios kullanmadim. Suan s5 var esime vericdm bunj. Note 4 ve ip 6 / 6 plus arasinda secim yapicam. Ne alicagimi bilemiyorum. Bu kadar samsungu kotuleyenler yuzunden elimde samsung oldugu halde ve akilli telefon 4 yildir samsungdan baska kullanmadigim halde tirsiyorum arkadas. S2 de takilma donma olmaya baslamisti son sene. Fakat kardesimisde iphonu var onunda donuyor takiliyor. Ayni hizla paket asmis sinirsiz turksell netiyle video aviyorduk. Benim s5 video bitmeden takilmadan izletirken birader izleyemiyordu donmadan. Yani is zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Z3'le Issız adaya düşsen yedek batarya veya şarj aleti alman gerekmez. Kısa ve öz

+1

Z3compctla baska adalar fetheder yinede sarja takmazsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.