Bildirim
telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_girgin
Merhaba ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum 2 senedir samsung s3 kullanıyorum.Şu an piyasadaki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz ? Nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim.Bu arada bütçem 2 bin 350 tl :)
**O kadar bi fiyat vermeye gerek var mı ? Ama dersiniz maddi açıdan rahatım benim önerim Htc one m8 olur. -
xperia z3
-kamera
-performans
ve dahası ... -
quote:
Orijinalden alıntı: oquzcan41
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_girgin
Merhaba ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum 2 senedir samsung s3 kullanıyorum.Şu an piyasadaki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz ? Nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim.Bu arada bütçem 2 bin 350 tl :)
**O kadar bi fiyat vermeye gerek var mı ? Ama dersiniz maddi açıdan rahatım benim önerim Htc one m8 olur.
Ben verebileceğim max parayı yazdım oraya yoksa illa da o parayı harcayacağım diye bir amacım yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
xperia z3
-kamera
-performans
ve dahası ...
+1 benim tercihim o butcede z3 olur kesinlikle saglam hizli su vetoza dayaniklilik batarya gercekten onemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1400-1500 l,raya z2 al keyfine bak.. son çıknaı alıcam diye 1000 tl fazla para verme -
Z3 Z2 G3 G2 bu 4 modelden birini al ve arkana bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca oraya 2350 yazmamın sebebi bir ara gözümü karartıp iphone 6 almayı düşünüyor olmamdan yani o bütçeyi gözden çıkardım daha ucuz bir telefon olursa tabi ki daha iyi olur.Bu arada iphonelarla ilgili bilgilerinizi ve önerilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_girgin -- 8 Kasım 2014; 19:55:21 > -
pasaport kaydı yaptırabilirseniz şayet elimde bir ıphone 6 var.Amerika'dan getirdim. Kutusunu açmadım. Faturası duruyor. -
ilgileniyorsanız ilanıma bakınız..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- küçük ekranlı telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- device health services nedir
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X