Şimdi Ara

Telefon Önerisi 5s vs G3 Vs G7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan 11 sınıfım ve 11 sınıf neredeyse bitti sayılır üniversiteyi kazandığımda zaten yeni bir cep telefonu alacağım o yüzden şuan çok para vermek istemiyorum çünkü çok fazla vakit geçiremeyeceğim tek yapacağım bi yere gidersem fotoğraf çekmek whatsapa face ve instagrama girmek olacak öyle oyun falanda oynamam en fazla osm takip ederim haber okurum okulda canım sıkıldığında kafamı dağıtmak için bakınırım evde ara verdiğimde haber okur dh ye girer 5 dakika bakınırım o kadar yani.
    Şuan s4'üm var wifisi bozuk internet paketi alsam instagrama girmek facebooka girmek sıkıntı çünkü arada video falan bakıyorum yatarken tuvalette falan yani wifi bağlantısı gerekli internet paketi zaten alırım
    O yüzden dediğim gibi çok pahalı birşey istemiyorum 1.5 sene falan kullanacağım çünkü.
    İphone 5s alabilirim şık bi telefon ayrıca 1.5 sene sonra anneme babama versem kolaylıkla kullanabilir gerek kalmazsa devamda edebilirim. 1500 lira.
    Huawei ascend g7 fiyatı 800 lira sarjı iyi gidiyor kamera fena değil büyük ekranlı kasa kalitesi hoş ve metal
    Lg g3 32gb bu telefon gerek fiyat gerek özellik olarak çok iyi 1000 liraya alınabilir bir telefon fakat 1000 liraya samsung garantili alpha kafamı karıştırıyor.

Şimdi 5s almak isterim fakat 1500 verdikten sonra 200 daha verir s6 alırım ama 1.5 sene sınava hazırlanırken kulanacağım telefona o kadar vermek istemiyorum.
    Huawei ye 800 verene kadar 1000 e samsung garantili alpha yada g3 alabilirm huawei orta sınıf bir telefon g3 ve alpha üst seviye bir telefon sonuçta.

Bu hafta kesin alıyorum Allahın izniyle aklıma en çok yatan Lg g3 geliyor ama paralel ithalat ne kadar güvenebilirim ki o yüzden huawei ascend g7 alırım galiba

• Normalde iPhone dışında telefon önermem ama 1000 TL ye g3 veya alpha almak mantıklı gibi gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG G3 de kronik kasa çatlağı problemi var, çok fazla ısınıyor vede şarjı su gibi gidiyor.

5S ise 3 yıl öncesinin telefonu. sen daha liseye yeni başlamışken çıkmış bir telefon için 1500 TL verilir mi ? direk eliyorum onu.

G7 hakkında pek yorum yapamam kullanmadığım bir telefon.

Bence en mantıklısı Galaxy S6 almak olur.
  • Kısa süreli kullanmak için istiyorsan alpha'yı tavsiye ederim hem şık hem yeterli performansı var, ama 5s değil 1.5 daha en az 2.5 sene gideri olan bir telefon 3 senelik diyip kötüleyenlere aldanma hala ilk günkü performansında
  • bence 5s dediğin zamana kadar seni idare eder
  • KeBeDu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 5S alırdım ben olsam. IOS kalitesini test edip daha sonra 7 veya 7s alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 al.
  • o zaman 750 liraya temiz 2. el bi 5 alman daha mantıklı bence. 5s e 1500 lira vermişken 2. el 6 alınır zaten. Bilemedim zor bi durum g3le g7 tırt zaten onları geç alpha da mantıklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.