Şimdi Ara

Telefon Önerisi (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 Yıldır Galaxy Ace Kullanıyorum Fakat Artık Değişicem Telefonu

Bilen Bilir Zaten Galaxy Ace Uygulama Konusunda Çok Sıkıntılı Falan Artık Düzgün Birşey Almak İstiyorum. Faturalı Hatta Faturaya Eklenerek Alınacak Ve Şu Telefonlarda Kampanya Varmış O Yüzden Soruyorum

General Mobile 4G
    Samsung Galaxy J5
    Samsung Galaxy J7

Arkadaşlar Performans Fiyat Bazında Önerileri Yaparsanız Sevinirim Yani Fiyat Farklarınıda Göz Önünde Bulundurun Lütfen En Yararlı Hangisi Olur Oyun Performansı Kamera Performansı Falan Olarak Hangi Telefonu Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

• BraveSlave kullanıcısına yanıt
    Meizu M2 Note alabilme şansın varsa kaçırma derim. O fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

Onun haricinde Lenovo P70'de iyi bir tercih fakat mağazalarda pek bulunmuyor.

Asus Zenfone 2 Laser 5.5"'de düşünebilirsin kamera odaklı bir cihaz arıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Meizu M2 Note alabilme şansın varsa kaçırma derim. O fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

Dediğim gibi 3 telefon arasından seçim yapmam lazım birde lg nin bir modeli vardı fakat unuttugumdan yazmadım bu 3 ü arasından hangisini önerirsin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveSlave

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Dediğim gibi 3 telefon arasından seçim yapmam lazım birde lg nin bir modeli vardı fakat unuttugumdan yazmadım bu 3 ü arasından hangisini önerirsin acaba?

söylediğin üç telefon arasında 200er tl fark var bana sorarsan j7 al büyük ekran işmesici iyi kamera iyi ama lg önermiyorum telefonları ısınınca kendini kısıtlıyor böyle telefon kullanılmaz ki

• Bulabilirsen lenovo p70 yoksa gm4g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 8 Aralık 2015; 13:05:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • j7 dostum yazdıklarn arasında suan onu kllnyrm sahane telefon ;)
  • Tam olarak bütçeniz ne kadar hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    geçen hafta açıldı
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.