Şimdi Ara

TELEFON ÖNERİSİ LAZIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi Forumlar. Telefon alacağım da malum en iyi danışacağım yer sizin bulundugunuz bu forum.

Almak istediğim telefonda aradığım kriterler

-Rahatsız edici bi ısınma olmaması
    -Çok güçlü. Her türlü oyunu rahat kaldıracak bir performans canavarı (bu yüzden ekran kalitesi önemli değil)
    -Maksimum 5.2 inç ekran boyutu olan yani tek elle kullanımı kolay bi telefon arıyorum.

bunların dışındaki her özelliğin olup olmaması benim için önemli değil
    bütçem 1600 e kadar lütfen şu kadar daha koysan muhabbeti yapmayalım.

İlk etapta göze çarpan telefonları da yazayım bunlar hakkında da yorumda bulunabilirsiniz arkadaşlar
    A5 2016
    İphone 5s
    Xperia M5

Not: İnternetten telefon alamıyorum bu yüzden mağazadan alacağım. İnternetteki fiyatlara kalsaydı s6 alırdım

Teşekkür ederim.

• Sony alacaksan z5c ediyor o paraya ben gm 5 plus alırdım ama ekran 5.5... Yazdığın telefonlar sana hayır etmez telefonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    anladım. z5c nin teknosa gibi teknoloji mağazalarındaki fiyatı 1600 ü aşıyor malesef. gm 5 plus ın saf android kullandıgı için diğer androidlere göre en akıcı ve rahat arayüzü olan telefon oldugu söyleniyor gm 5 i biraz açar mısınız ? general mobile ın cıkardıgı telefon nasıl 5s den güzel oluyor merak ettim yanlıs anlamayın :)
  • M5 alabilirsin ama 6.0 güncellemesini bekle alıcaksan o zaman al

• Aox kullanıcısına yanıt
    4 sene önce çıkan telefondan tabi daha iyi olur bu arada iphone denilince en mükemmel cihaz gibi oluyor bu apple fiyatları yüksek tutarak oluşturduğu bir algı zorlayıp z5 compact almanızı tavsiye ederim 100 lira daha koyun veya internette güvenilir satıcılar var 1600 liraya alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z5c tavsiye ederim
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    Gm ye para verilmez.

• Kasa olarak sony iphone yada yeni nesil samsung gibi aşırı kalite bekleme ama parasının fazlasını veriyor kasa olarak yazılım konusunda ana kaynaktan alıyor sonuçta saf Android kardeşimde 4g var çok iyi 700 lira vermişti gm 5 plus araştır incele
    Benim telefonum olmasa onu alırdım tavsiye sadece ben 1000 lirayı hak ettiğini düşünüyorum göreceli eğer çok paran varsa htc 10 yada 6s plus 64gb yada üstü al

• Bİ SONY MERAKLISI OLARAK TÜM YORUMLARI OKUDUM KISACA SONY PİŞMANLIKMI ?

her serinin bir sıkıntısı var bi sony meraklısı olarak ne alabiliriz ?
  • Sony Xperia z3 plus öneririm. İşlemcisi z5 ile aynı. Bütçenize de uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 2 Haziran 2016; 16:52:56 >
  • bu s6 lar ithalatcı garantili oluyor hatta şarj aletleri bile farklı bu konuda düşünceleriniz neler acaba ?
  • Bu fiyata istediğin oyun performansını tam olarak Z5C verebilir. M5 i eşim kullanıyor işlemci bakımından çok güçlü bir telefon olsa da giriş / orta segment ekran kartının full hd de yüksek grafikli oyunlardaki fps düşüşünü bariz bir şekilde yaşıyosunuz. Birde ben olsam paralel S6 lara bakardım. Onlarda 1.600TL civarında gidiyo.
  • Cherokee C kullanıcısına yanıt
    siz bu yorumu yazarken bende tam s6 lara bakıordm ithalatcı garantili. şarj aletleri bile farklıymıs bunlar yurtdısı cihazlar oluyor galiba. pasaport kaydı gerekior mu ve ithalatcı garantili firmalar ne kadar güvenilir merak ediyorum doğrusu
  • Hayfi gerekli açıklamayı yapmış.

Ülkemizde resmi ithalatçı ürünlerinin bile verdiği garanti tartışılırken paralel ithalatçıların verdiği garantiyi çok irdelememek lazım. Cihazda çok bariz bir problem varsa garanti veren firmanın gerekli işlemleri yapacağını düşünüyorum ama onun dışında zaman zaman oluşan problemlerde kvk ve diğerlerinden farklı davranacaklarını sanmıyorum ama Imei kaydı gibi konularda sorun çıkmıyo. Kaçak mal değil oda resmi ithalat ama cihazın ana servislerini garanti kapsamı altında kullanamıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.