Şimdi Ara

Telefon önerisi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 yıl süreyle samsung s3 kullanıyordum ki, hali hazırda olan kasma problemleri tavan yaptı kasma sorunundan şarj dayanmıyor yeni telefon bakmaya başladım istediğim şey telefonumda birkaç küçük uygulamayı rahatlıkla çalıştırması ve kitap okuma gibi ufak tefek pdf işlerinde sıkıntı çıkarmaması, ufak 1-2 web tabanlı oyun uygulamlarım dışında çok yüklenmeyeceğim telefona
    lenovo moto G4 plus ve vibe p1 telefonları hoşuma gitti ama birkaç sorum olacaktı
    malum p1 çok ekstra bir şarj olayı var bana 1-1.5 gün yetse yeter sonuçta her yerde priz var çok saçma gibi geldi
    moto g4 plus hoşuma gitti fakat lenovonun teknik servisi nasıldır bir bilgim yok önerilerinize açığım arkadaşlar 1400 tlyi geçmeyecek bir bütçem var ama tabi ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur
    Edit: K5 note 32 gb vatandaki daha çok hoşuma gitti 1100 tl kendisi belirteym deim
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavius343 -- 1 Aralık 2016; 0:15:12 >

• Mi5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla para vereceğinize mi4 alın 700tlye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el düşünürseniz tr garantili samsung s6 veya s6 edge bulabilirsiniz.
    Çok oyun oynamayacağınızı ve batarya sorunu olmayacığını belirttiğiniz için Huawei mate s inceleyebilirsiniz.
  • samsung j7 gayet yeterli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda samsunga para kaptırmadıgım ıcın benım ıcın alternatı degıl,dıger yandan 3 hafta oldu p1 pro ıle gayet mesudum
  • moto g4 plus 1 aydır kullanan birisi olarak söylüyorum serviste lenovo değil teleservice bakıyor daha önceki moto g'mde gayet memnun kalmıştım servisten 2 kere servise verdim birinde 2-3gün gibi bir sürede tamir ettiler 2.verdiğimde ise ellerinde parça olmadığı için moto g 8gb teklif etmişlerdi bende 16gb kullandığım için istemedim 2-3 hafta içinde paramı geri iade etmişlerdi.

Bunun dışında g4plus ın öne çıktığı konular güncelleme garantisi saf arayüz olduğu için 2 sene güncelleme alır 7.0 nougat güncellemesi test aşamasında yakında gelir diğer konu arka kamera gayet başarı fotoğraflar çekiyor hatta bu orta segmentte rakibi yok şark konusunda ise yoğun kullanımda 1günü rahat çıkartıyor önceden s5 kullanırken powerbank ile geziyordum şimdi taşımıyorum bile bide g4 plus ın turboşarj özelliği sayesinde telefon 50-60 dkka içerisinde şarjını yüzde 30 seviyesinde taktığımda dolduruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.