Merhaba, bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.
1-Anneme telefon alıcam.Basit bir kullanıma sahip olsun, internete girebilsin, iyi foto çeksin istiyorum.Fiyatıda 500 civarını pek geçmesin istiyorum..2 model arasında kaldım. 1.samsung galaxy ace 2 2.sony x peria sola.. Aslında ben sola yı beğendim ama samsung sanki fotoğraf kalitesinde daha iyi gibi geliyor.Ayrıca sony nin kullanımı anneme zor gelebilir gibi geldi.
2- Aklıma takılan bir hususta bu telefonların menüleri türkçe mi?sony ve samsungun menüleri türkçe mi?Annem ingce bilmiyor çünkü ,anlayarak kullansın istiyorum.Bu konuda nette bir şey bulamadım.
3-Kendime de bi telefon düşünüyorum.samsung galaxy s3-s4 ,sony xperia z arasında kaldım.Fotoğraf kalitelerini inceliyorum.Bana hep samsungun fotoları daha iyi gibi geliyOR.Öte yandan x peria z yede hayran kaldım.özellikle samsunga göre daha sğlam oluşu, ve benim gibi titiz biri için gerktiğinde yıkanabilmesi beni etkiledi...
4-Genel olarak türkyedeki bir mağazadan samsung s4,s3 ya da xperia z alırsak menüleri nasıl geliyor, türkçe mi ingilizce mi?