Şimdi Ara

Telefon Önerisi, Yardım Bekliyorum Arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Akıllı telefon almak istiyorum. Elimde yaklaşık 800 lira civarı bir bütçe var. Fakat aklıma takılan bir kaç telefon var. İsterseniz bu telefonları yazaym sizde nedeni ile birlikte hangisini seçmem gerekdiği hakkında bana önerilerinizi verin. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

- General Mobile Discovery
    - LG Optimus 4X HD
    - Sony Xperia S
    - Nokia Lumia520

Varsa, başka telefon önerilerinizi bekliyorum. Ha bu arada telefon oyun müzik ve mesajlaşma amacıyla kullanılıcak. O yüzden lütfen ona göre değerlendiriniz.

• xperıa L yenı nesıl kraıt sınıfı ıslemcı kullanır,adreno 305 gpu var (s4mını ve htc one mını aynısı) oyunlarda rahat ettırır ve sarjı ıyı gıdıyor,ustelık fıyatına gore kamera ve ses performansı gayet iyi,tavsıye ederim.
  • GM Discovery , Xperia L veya az daha koyup Nexus 4 alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

xperıa L yenı nesıl kraıt sınıfı ıslemcı kullanır,adreno 305 gpu var (s4mını ve htc one mını aynısı) oyunlarda rahat ettırır ve sarjı ıyı gıdıyor,ustelık fıyatına gore kamera ve ses performansı gayet iyi,tavsıye ederim.

Öneriniz için teşekkürler. Öncelik kazandı. Telefon hakkında biraz araştırma yapalım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

GM Discovery , Xperia L veya az daha koyup Nexus 4 alınabilir.

Hocam Nexus4 fiyatları ne durumda? Ve çok ısınma sorunu oluyor diyorlar. Acaba sürekli kullanımda sıkıntı çıkartırmı ?
  • lumıa ben aldım servıste benden daha cok kaldı lanet ettım satıp kurtuldum,800e kesınlıkle xperia l tavsıye ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

quote:

Hocam Nexus4 fiyatları ne durumda? Ve çok ısınma sorunu oluyor diyorlar. Acaba sürekli kullanımda sıkıntı çıkartırmı ?

Isınan kısımda önemli.Eğer dokunmadığın noktalar ısınıyorsa sorun olmaz.Bende S2 var oda epey ısınıyor ama telefonda henüz bir sorun çıkmadı.Hatırlarım Asphalt 6 oynadığımda ekran alev gibi yanardı.Parmağımı değdiremezdim.Sonradan düzelttiler galiba bu sorunu.Genellikle kamera kısmı ısınıyordu ve buna karşılık gelen dokunmatik ekran.
    Nexus 4 hizlial'da 1100 TL idi diye hatırlıyorum.Diğer yerler hakkında fiyat bilgim yok.Isınma sonuçta telefon yük altına girdiğinde oluyor.Ağır oyunlarda çok sekmeli internet açtığında falan.Onun haricinde sorun yaşamazsın.Bence göz ardı edilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus 4 39 derecede tedbır amaclı ıslemcı hızını dusurur kı buda canını sıkar ınsanın ben sp ıle 44 derecede aynı performansı alabılıyoru halbukı,sarj olarakta soyle guzel agız tadıyla bır oyun oynandımı fıs arar gozlerı ınsanın nexusta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

lumıa ben aldım servıste benden daha cok kaldı lanet ettım satıp kurtuldum,800e kesınlıkle xperia l tavsıye ederım.

Cevap için teşekkürler. Nokia' ya işletim sistemi yüzündende pek sıcak bakmıyordum açıkcası. Sanırım en iyisi android cihazlarla devam etmek olucak.
  • quote:

quote:

quote:

Isınan kısımda önemli.Eğer dokunmadığın noktalar ısınıyorsa sorun olmaz.Bende S2 var oda epey ısınıyor ama telefonda henüz bir sorun çıkmadı.Hatırlarım Asphalt 6 oynadığımda ekran alev gibi yanardı.Parmağımı değdiremezdim.Sonradan düzelttiler galiba bu sorunu.Genellikle kamera kısmı ısınıyordu ve buna karşılık gelen dokunmatik ekran.
    Nexus 4 hizlial'da 1100 TL idi diye hatırlıyorum.Diğer yerler hakkında fiyat bilgim yok.Isınma sonuçta telefon yük altına girdiğinde oluyor.Ağır oyunlarda çok sekmeli internet açtığında falan.Onun haricinde sorun yaşamazsın.Bence göz ardı edilebilir.

quote:

nexus 4 39 derecede tedbır amaclı ıslemcı hızını dusurur kı buda canını sıkar ınsanın ben sp ıle 44 derecede aynı performansı alabılıyoru halbukı,sarj olarakta soyle guzel agız tadıyla bır oyun oynandımı fıs arar gozlerı ınsanın nexusta.

Nexus 4 biraz incelemek istiyorum. Ama ısınma sorunu benim için önemli. Çünkü şuan elimde Blackberry Playbook isimli tablet' i bulunmakda ve çoklu işlemler yapdıgımda ciddi anlamda ısınma oluyor ve bu benim canımı çok sıkıyor. Ama yinede Nexus 4' ü İncelemeden karar vermeyi düşünmüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    kardeş seni hangi konuda göresem sony sony diyorsun başkada birşey demiyorsun
  • ZiFiRKaaN Z kullanıcısına yanıt
    seçeneklerin arasına sony xperia s i koymuşsun bu listede tek geçerim hem kamerası hemde görünümü ne kadar eski olursa olsun işlemcisi grafik birimi real racing 3 ü bile oynatıyor yani bu telefonun yanına xperia l yi koyduğunuz zaman çocuğu gibi kalır sonuçta bir zamanlar sony nin amiral gemi modeli idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

seçeneklerin arasına sony xperia s i koymuşsun bu listede tek geçerim hem kamerası hemde görünümü ne kadar eski olursa olsun işlemcisi grafik birimi real racing 3 ü bile oynatıyor yani bu telefonun yanına xperia l yi koyduğunuz zaman çocuğu gibi kalır sonuçta bir zamanlar sony nin amiral gemi modeli idi.

Haklısınız. Xperia S hem görüntüsü hemde özellikleriyle baştan çıkarıcı bir telefon. En çok yoğunlaştığım modelde o zaten. Sony kaliteside tartışılmaz zaten. Ama yinede diğer telefonlarda kale alınmıcak cinsden telefonlar değil. Hepsini inceleyip bi karara varmak istiyorum.
  • GM Discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanG55

GM Discovery

Lutfen sebepde belırtırmısınız?
  • quote:

Bence en kalıtesı oldugu ıcın ayrıca cok yanlıs eksık takıp etmıssın daha dun lg htc tavsıyelerımı gozden kacırmıssın demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bence en kalıtesı oldugu ıcın ayrıca cok yanlıs eksık takıp etmıssın daha dun lg htc tavsıyelerımı gozden kacırmıssın demekki.

Aynen bende görüyorum forumda sürekli. İlgili bi arkadaşımız
  • quote:

quote:

GM Discovery

1.2 Ghz dört çekirdek işlemci 1 gb ram ve fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

GM Discovery

Sureklı hatalar duyuyorum kullanıcılardan. Kendı kendıne kapanma, kapanıp bır daha acılmama, resleme gıbı. Acaba sız kullanıcısımısınız yoksa onerı olarakmı verıyorsunuz. Deneyım varsa memnun olurum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GM Discovery

Sureklı hatalar duyuyorum kullanıcılardan. Kendı kendıne kapanma, kapanıp bır daha acılmama, resleme gıbı. Acaba sız kullanıcısımısınız yoksa onerı olarakmı verıyorsunuz. Deneyım varsa memnun olurum

Yok Kullanmıyorum Ama Bir Arkadaşa Önerdim Aldı Biraz İnceledim Tam Bir F/P Ürünü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.