Şimdi Ara

Telefon Radyosu Bluetooth Hoparlörü Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir arkadaşta gördüm. Nokia c301 telefonumda denemiştim bluetooth ile mp3 çaları da radyoyu da görüyordu. Dün aynısından ben aldım mp3 çaları görüyor ancak radyoyu açamadım bir türlü. Kulaklık takmadan telefonun radyosu açılmıyor zaten. Kulaklığı takarsam sesi telefondan veriyor. Kulaklığı takaıp ve takmayıp 3 modunda da denedim ancak radyo sesini alamadım. Sizce atladığım bir nokta mı var?

Telefon Radyosu Bluetooth Hoparlörü Görmüyor

• Merhaba aynı soruyu ben de soracaktım çok eski konu olmasına rağmen... Nerde o eskiler dedirtecek eski Sony ericsson bir telefonum var kapalı şekilde 5 farklı alarm kurabildiğim için elden çıkarmaya kıyamadığım 😊😁üstelik bu telefonun kendi radyosu da var (tabi pek dinlemeyince akıllı telefonumda olmadığını yeni umursuyorum) gece haber ve hafif müzik dinlemek için de gayet güzel bir şey radyo bence. Neyse efendim şimdi meizu bluetooth hoparlöre bağladım bir şekilde normalde eşleştirme şifresi istiyordu deneme yanılma 123.., meizu vs
    En son 4 sıfır girince bağlandı ve ses kalitesi diğer telefonumla bağlandığımdan daha güzel 🙄🤷
    Ancak radyoyu açınca sesi bluetooth hoparlöre vermiyor. Nedeni ikisi de frekans içerdiği için mi acaba radyoyu yönlendiremiyor (çevirmesi falan mı gerekiyor) yoksa direk ses olarak -ki ses de frekanslı- iletmesi mi gerekiyor? Bu konuda bilgisi olan ya da eski tip telefondan bluetooth hoparlöre radyo yayını yaptırabilen varsa lütfen bilgi veriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.