Şimdi Ara

Telefon Şakası Yaptım acill yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben şaka yapmak amacıyla bir kadını aradım gizliden rastgele şaka yaptım sonra bir kere daha aradım sonra kadın bana dediki konuşmalarımız savcılık tarafından dinleniyor dedi napçam lan acil yardım!!!

• Iyi olmuş
    Terbiyeli olmayı öğrenin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş beter olursun inşallah el alemi böyle işletirsen başına daha beteri gelir
  • Bayanı ikna etmelisiniz.

• Owwww cok kotu

• Rahat ol %90 hikayedir savcının işi gücü yok telefon şakasıyla mı uğraşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byblack&@%

Beyler ben şaka yapmak amacıyla bir kadını aradım gizliden rastgele şaka yaptım sonra bir kere daha aradım sonra kadın bana dediki konuşmalarımız savcılık tarafından dinleniyor dedi napçam lan acil yardım!!!

la yemiş seni direk :D ben savcılıkta çalışıyorum yok öyle bişi :D atıyorum sen kadını saat 20:00da aradın dün, sonra bugün 15:00 gibi gene aradın, kadın gitti bugün sabahın köründe adliyeye suç duyurusunda bulundu, bu suç duyurusu bi numara aldı, tevziye kondu, sıraya alındı ve savcılara dağıtıldı, senin evrak savcının birine düştü, bugün verilen o evrak yarın savcının masasında olacak bakacak dikkate değerse polise yazı yazacak ifade alın die ki o evrak teee akşam postaya verilecek 3-4 gün sonra polise ulaşacak ifade alınacak da geri gelecek de tib'e yazı yazılacak numara tespiti için, sonra telefon dinlenmesi için mahkeme kararı istenecek vs vs,

az çok anlamışsındır artık işleyişi karı bildiğin seni yemiş, gözünü korkutmak için sen de bi güzel yemiş içmiş buraya ağlamaya gelmişin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vassago111

quote:

Beyler ben şaka yapmak amacıyla bir kadını aradım gizliden rastgele şaka yaptım sonra bir kere daha aradım sonra kadın bana dediki konuşmalarımız savcılık tarafından dinleniyor dedi napçam lan acil yardım!!!

la yemiş seni direk :D ben savcılıkta çalışıyorum yok öyle bişi :D atıyorum sen kadını saat 20:00da aradın dün, sonra bugün 15:00 gibi gene aradın, kadın gitti bugün sabahın köründe adliyeye suç duyurusunda bulundu, bu suç duyurusu bi numara aldı, tevziye kondu, sıraya alındı ve savcılara dağıtıldı, senin evrak savcının birine düştü, bugün verilen o evrak yarın savcının masasında olacak bakacak dikkate değerse polise yazı yazacak ifade alın die ki o evrak teee akşam postaya verilecek 3-4 gün sonra polise ulaşacak ifade alınacak da geri gelecek de tib'e yazı yazılacak numara tespiti için, sonra telefon dinlenmesi için mahkeme kararı istenecek vs vs,

az çok anlamışsındır artık işleyişi karı bildiğin seni yemiş, gözünü korkutmak için sen de bi güzel yemiş içmiş buraya ağlamaya gelmişin :D

Niye bozdun oyunu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ava giderken avlanmissin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: vassago111

quote:

Niye bozdun oyunu hocam

ben bu oyunu bozarım ben kadir deli kadir uleynn :P

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.