Şimdi Ara

Telefon sapıgı dadandı (noyu buldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerdeyse 1 ay oldu rahatsız edip duruyo şopar bizimkileri uyutmuyo çok yakışıklıymış siyah gözlüymüş ama adı bulutmuş fln sinirlerimi bozuyodu bende bi arkadaş sayesinde nosunu buldum aradım saydırdım şimdi savcılıga gitmek istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: RoaD-RunneR

nerdeyse 1 ay oldu rahatsız edip duruyo şopar bizimkileri uyutmuyo çok yakışıklıymış siyah gözlüymüş ama adı bulutmuş fln sinirlerimi bozuyodu bende bi arkadaş sayesinde nosunu buldum aradım saydırdım şimdi savcılıga gitmek istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

o gitmesin dikkat et

• quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: RoaD-RunneR

nerdeyse 1 ay oldu rahatsız edip duruyo şopar bizimkileri uyutmuyo çok yakışıklıymış siyah gözlüymüş ama adı bulutmuş fln sinirlerimi bozuyodu bende bi arkadaş sayesinde nosunu buldum aradım saydırdım şimdi savcılıga gitmek istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

o gitmesin dikkat et

gidice varsa gitsin bi şekilde karşılaşıyımda onunla

• yok mu bilen nasıl gidilicegini?
  • git savcılıgı dilekçeni ver ama adamı arayıp söydüysen numarasını buldugunu büyük ihtimal anlamıştır ( tabi mal degilse ) bu durumda birdaha aramaz ise hakkında birşey yapılmaz çünkü ortada senin sözün dışında bir kanıt olmayacaktır
  • bence polise adamın ergenekoncu olduğunu söyle. taciz etti dersen en fazla ifadesini alıp bırakırlar. erkenekoncu dersen hiç düşünmeden hapise atılır 2 sene kadar içerde kalır. bu süreçte atv, stv, kanal 7 sürekli bu adamı suçlar sebepsizce. en sonunda ya kansere yakalanır ve ölür içerde, ya da tahliye olur. ondan sonra seninle aynı sehirde bile bulunmaz
  • sapığı bul ve balgam at
  • onu kendi silahıyla vurman en mantıklısı.
    tv lerde altyazı olarak millet numarasını veriyor beni ara konuşalım diye yaz oraya bayan ismiyle, görsün gününü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

onu kendi silahıyla vurman en mantıklısı.
    tv lerde altyazı olarak millet numarasını veriyor beni ara konuşalım diye yaz oraya bayan ismiyle, görsün gününü.

bunu bi deneyim
  • akrabama biri *pneliğine yaptı ve hayattan bezdirdi numarayı sildirmek zorunda kaldı.
    o kadar çok arayan oldu ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

akrabama biri *pneliğine yaptı ve hayattan bezdirdi numarayı sildirmek zorunda kaldı.
    o kadar çok arayan oldu ki

o da bizim no ları verirse iş açmayalım başımıza
  • sen de adult forumlara verirsin
  • şahitdin varmı

• Nerden uydurdun iki dakika da şimdi yaa.

quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

bence polise adamın ergenekoncu olduğunu söyle. taciz etti dersen en fazla ifadesini alıp bırakırlar. erkenekoncu dersen hiç düşünmeden hapise atılır 2 sene kadar içerde kalır. bu süreçte atv, stv, kanal 7 sürekli bu adamı suçlar sebepsizce. en sonunda ya kansere yakalanır ve ölür içerde, ya da tahliye olur. ondan sonra seninle aynı sehirde bile bulunmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.