Şimdi Ara

Telefon sapığı nasıl korkutulur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi daha arayanın anası babası ölsün de korkar aramaz bi daha.
  • Avukat bürosundayım diye kandırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

arayanın numarasını verin özelden, size kim oldugunu söyleyeyim. operatorde calisyorum.

adıda var elimde. ben ona hayatının şokunu yaşatmayı planlıyorum. burdanda vereceğim nosunu. herkesin ağzına geleni söylemesini isteyeceğim. kalitesiz insan ne çok.
  • Telefon numarası vodafoneyse müşteri hizmetlerini arayıp 5 tl karşılığında numaranın 1 rakamını değiştiriyorlar. Bu sayede sapıktanda kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskeci

Numara ver toplu olarak arayalım.

valla sizden destek isteyeceğim bu konuda. akşam numrasını öğrenip yazacağım burdan.
  • valla aklıma geldi ama sen belki saçma olarak görürsün yada çocukça o aradığı zaman onu gıcık edin trolle yani kızdırmaya çalış saçma sapan sorular sor bir süre sonra bıkar
  • adam bu kadar mı yüzsüz olur. 0545 901 81 91 mesaj hakkı olan varsa şu adama sapıklık yapmaması konusunda mesaj atabilir mi ben bıktım o bıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnmklvym -- 28 Mayıs 2013; 22:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

adam bu kadar mı yüzsüz olur. 0545 901 81 91 mesaj hakkı olan varsa şu adama sapıklık yapmaması konusunda mesaj atabilir mi ben bıktım o bıkmadı.

Herifin numara buysa, hep birlikte sms atalım beyler hadi.
  • telefona hohla
  • Beyler, ortak bir mesaj yazalım herkes aynısını atsın. Mesaj atacaklar bi el etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

quote:

adam bu kadar mı yüzsüz olur. 0545 901 81 91 mesaj hakkı olan varsa şu adama sapıklık yapmaması konusunda mesaj atabilir mi ben bıktım o bıkmadı.

valla ben bıktım bu kadar mı düştü bu insanlar. sapıklık normal hale gelmiş. tanımadığın birine sapık şeyler yazınca noluyor acaba.
  • 63 styla aç dinlet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

quote:

valla ben bıktım bu kadar mı düştü bu insanlar. sapıklık normal hale gelmiş. tanımadığın birine sapık şeyler yazınca noluyor acaba.

İşlev olmayınca çeneye vuruyor. İbreti alem olsun diye sokak ortasında eziyet edeceksin böylelerine bak bakalım yapıyorlar mı bir daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Adanalıyım de seni bulurum,ıssız bir bahçeye götürürüm gelinlik giydirip tecavüz ederim de sonrada bıçakla gözüne faça atar bir güzel işkence eder elektrikli testereyle vücudunun her yerini doğrarım de.

Bir daha aramayacağına garanti veririm,ararsa bulursun beni.

Tamam daha aramıyıcam söz
  • ''jamiryooo'' diye bağır
  • beyler adres alabilen varsa alsın. Antalyada ise güzel bir meydan dayağı atarız biz ona bizim tayfa ile
  • Adam 38 yaşında evli?

E karısına söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Adam 38 yaşında evli?

E karısına söyle

utanmaz git istediğin yere şikayet et diyor. böylelerini şu gazetelere basacaksın. utanma duygusu yok belli ki adam bana 7 tane mesaj attı. bana sarıyor :)
  •  Telefon sapığı nasıl korkutulur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

beyler adres alabilen varsa alsın. Antalyada ise güzel bir meydan dayağı atarız biz ona bizim tayfa ile

Bende katılırım.

Yok mu toplu sms işine katılacak ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.