Şimdi Ara

Telefon sapığı nasıl korkutulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir bayan numarasını arayıp musallat olan terbiyesizce şeyler söyleyen birini nasıl korkutabilirim. Birdaha arayacak hali kalmayacak şekilde korkutmam lazım adam 38 yaşında evli. tanıdığım birine askıntı olmuş ciddi fikirlerinizi bekliyorum. önemli bir durum.

• Polise ver
  • Korkutmak zor gibi zaten korksa yapmaz öle bir şey. Eğer ki cep telefonunu arıyorsa ve cep telefonunda android ise aFirewall uygulamasını kurup gelen mesaj ve aramaları engelleyebilirsin.
  • Adanalıyım de seni bulurum,ıssız bir bahçeye götürürüm gelinlik giydirip tecavüz ederim de sonrada bıçakla gözüne faça atar bir güzel işkence eder elektrikli testereyle vücudunun her yerini doğrarım de.

Bir daha aramayacağına garanti veririm,ararsa bulursun beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Adanalıyım de seni bulurum,ıssız bir bahçeye götürürüm gelinlik giydirip tecavüz ederim de sonrada bıçakla gözüne faça atar bir güzel işkence eder elektrikli testereyle vücudunun her yerini doğrarım de.

evli barklı adam bu dediklerini kesinlikle hakediyor. ama benim planım şu. yerse tabi adam numaramı gizleyip polis telsizi videosu açıp bilgisayardan. şu şu numarı rahatsız ettiğinizden bize dilekçe verildi. hakkınızda işlem yapılacak gibi birşeyler demek geliyor aklıma. son çare savcılık tabi. onuda arkadaşım istemiyor.

• sende ona sapiklik yap aramasin

• Kız açsın biraz konuştursun, arkadan ses yap mesela şöyle diyebilirsin : komserim şüphelinin yerini tespit ettik destek birimleri adrese gönderiyoruz. Başka bir ses tonuylada : tama kızım yerini tespit ettik kapat telefonu.(bunları karşı tarafın duyması lazım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayardan polis telsizi sesi aç, sert ve ciddi bir şekilde konuşmaya başla.
  • arayanın numarasını verin özelden, size kim oldugunu söyleyeyim. operatorde calisyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

Kız açsın biraz konuştursun, arkadan ses yap mesela şöyle diyebilirsin : komserim şüphelinin yerini tespit ettik destek birimleri adrese gönderiyoruz. Başka bir ses tonuylada : tama kızım yerini tespit ettik kapat telefonu.(bunları karşı tarafın duyması lazım)

Aynen süper fikir
  • Numarasını ver adını söyliyim sizde adını öğrendiğinizi falan söylerseniz korkar.
  • Hocam soyledigin seyin hukuktaki karsiligi tacizdir.tacizin cezasi hukukda 1 yildan 3 yila kadar hapistir.tabiki hapis cok zor veirirler hakimler ama sabikasina cinsel taciz ci olarak islenir.sabikada adam oldur daha iyi cinsel taciz en berbatidir.simdi sana soyleyeceklerim sunlar.bayanla birlikte cumhuriyet savcisina gidiceksin.bayan savciya diyecekki su numaran agza alinmiycak taciz eden sozler soyluyor sikayetciyim diycek.savci telefon dinleme talep edicek.talep ten sonra adami ilk aradiginda kafes e girecek.savci kisi hakkinda delillerle birlikde hakkinda dava acilcak.ve kesin delil oldugu icin ceza alicak.bayan mahkemeye gelirmi karsilasirmiyiz orada adamla diye korkmayin.bu konularda cok hassas.bayanlar cagrilmiyor.yardim istersen pm.

• Numarasını versene arayalım şu adamı

• o benim korkmam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Adanalıyım de seni bulurum,ıssız bir bahçeye götürürüm gelinlik giydirip tecavüz ederim de sonrada bıçakla gözüne faça atar bir güzel işkence eder elektrikli testereyle vücudunun her yerini doğrarım de.

evli barklı adam bu dediklerini kesinlikle hakediyor. ama benim planım şu. yerse tabi adam numaramı gizleyip polis telsizi videosu açıp bilgisayardan. şu şu numarı rahatsız ettiğinizden bize dilekçe verildi. hakkınızda işlem yapılacak gibi birşeyler demek geliyor aklıma. son çare savcılık tabi. onuda arkadaşım istemiyor.

Arkadaşın savcılığa vermeni isteniyorsa bunları yapan o arkadaşındır. Önce evine çağır bir iki şey için sonra daha önceden sakladığın odunu çıkart ve döv döverken bi daha böyle şeyler yapma rahatsız oldum de akıllanır

• Gay numarası yap
  • telefona çıkartıp vur
  • Androidse ses kaydi al. Sonra git savciliga dilekce ve cd halinde sun. Gerekirse delilim orginalinide ver

• Numara ver toplu olarak arayalım.
  • Numaranı "6666666666" diye gösterip elemanı arıyorsun. Ardından arkadan "dark ambient" çalıyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.