Şimdi Ara

Telefon seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta sonra yeni telefon alacağım fakat iki model arasında kaldım diğer seçeneklerede açığım bütçem maksimum 1350 TL Xiaomi Redmi Note 4X ve Xiaomi Mi A1 arasında kaldım kullanan arkadaş veya tecrübeli kişiler hangisi neden seçmeliyim veya diğer modellerde kararımı nasıl vermeliyim oyun ,batarya,günlük kullanım güncelleme alma konusunda hangisinin daha avantajlı olduğu konusunda beni bilgilendirirseniz mutlu olurum

• Mi A1 kullaniyorum ortalama 8 saat ekran süresi alıyorum fazla oyun oynamam ısınma donma kesinlikle yok fakat hayalet ekran sorunu oldu. teknosadan almıştım. O note 4 batarya açısından daha iyidir. Fakat benim önerim daha güncel cihaz olması nedeniyle redmi 5 plus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Meizu m6 Note önereyim de kafan iyice karışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Ben de Meizu m6 Note önereyim de kafan iyice karışsın
    Aslında o telefonuda araştırmıştım + yönlerini yazabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer066

Mi A1 kullaniyorum ortalama 8 saat ekran süresi alıyorum fazla oyun oynamam ısınma donma kesinlikle yok fakat hayalet ekran sorunu oldu. teknosadan almıştım. O note 4 batarya açısından daha iyidir. Fakat benim önerim daha güncel cihaz olması nedeniyle redmi 5 plus
    Ghost screen sorununu bir çok konuda görmüştüm sanarım çoğu kullanıcının başına geliyor öneriniz için teşekkür ederim araştırmaya devam edicem ben oyun içinde almayı düşünüyorum yani günde 2-3 saat kesin oyun oynarım
  • HolyGun35 H kullanıcısına yanıt
    Bütçen belirli evet üstte gördüm, bir de aradığın şartları yazarsan yardım edebilirim

• Note 4x 11 saat SoT .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F794E2500

Bütçen belirli evet üstte gördüm, bir de aradığın şartları yazarsan yardım edebilirim
    Aradığım özellikler sarj konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum günde ortalama 1-2 saat oyun oynarım güncelleme sorunu yaşamak istemiyorum yazılımsal ve donanımsal sorun istemiyorum a1 de sanarım ghost screen sorunu var... bunun gibi şu an azcık daha fazla verip redmi 5 plus düşünüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
  • HolyGun35 H kullanıcısına yanıt
    Kamera, idera eder birşey mi lazım? Yoksa sık sık kullanılacak iyisinden bi tane mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F794E2500

Kamera, idera eder birşey mi lazım? Yoksa sık sık kullanılacak iyisinden bi tane mi?
    Çok sık kullanmam orta derecede olsa olabilir
  • Üstte Redmi 4X demişsin, onun yerine 5 Plus tavsiye ederim, daha güncel bi cihaz. Kamerası hariç
    Ayrıca A1 ve 4X arasında kalmışsın, listeye bir de Redmi 5 Plus ekleyerek karşılaştırmaya tutayım

Seçim konusuna:

Güncelleme şart dersen A1 önplana çıkar, Android One olduğundan 9.0 a kadar hızlıca alacağı belli. İlk çıktığında 7.1.2 vardı, şimdilerde 8.0 veya 8.1 almış kullanıyordur. Miui arayüzü olmadığı için, arayüz güncellemesi diye birşeyi yok.

Güncelleme şart değil dersen Redmi 5 Plus derim. Daha iyi tasarımı var. Performansı da fiyatına göre gayet başarılı. Arayüz güncellemesini büyük ihtimal alacaktır. (Miui 9.5 kullanıyordu yeni çıkan 10 güncellemesini alacaktır, ondan bahsediyorum)

A1'dekiler,
    -Güncellemelere uzun kullanım (2-3 yıla varabilir yani)
    -Çift ve daha iyi kamera
    -Usb Type-C girişi (avantajlarını bilmiyorum)
    -Daha ince ve hafif tasarım
    -Hızlı şarj desteği (Android 8.0 la geldi)
    -Ekrandan hariç kapasitif tuşlar (senin seçimin artı özellik değil)

5 Plus'dakiler
    -Daha net, çözünürlüğü yüksek ve büyük (5,99") ekran
    -18:9 formatında ekran, çerçevesiz (gibi) daha iyi tasarım
    -Arayüz güncellemeleri (pek avantaj değil ama işe yarar özellikler getirir)
    -Daha büyük batarya ve (kutudan çıkan adaptörle olmamak şartıyla) hızlı şarj desteği
    -Ekrana dahil sanal tuşlar (senin seçimin artı özellik değil)

4X'dekiler
    -İkisinden de büyük batarya (3080-4000-4100)
    -İkisinden de iyi işlemci ve kamera (sayılarla öyle görünüyor en azından)
    -Ekrandan hariç kapasitif tuşları (senin seçimin artı özellik değil)

Bunların dışında yerine olsam Redmi 5 Plus alırdım. Ama A1 deki güncellemeler de insanı kararsız bıraktırmıyor değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.