Şimdi Ara

Telefon seçimi Acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben uzun süre bekledikten sonra dokunmatik akıllı telefon almak istiyorum.
    1 kere alıcağım için beni uzun süre idare edicek ve ihtiyaçlarımı (donmadan,kasılmadan,bozulmadan yada ne bilim) tam karşılıcak bir telefon almak istiyorum.
    Fakat gel gelelim ki , İPHONE-SAMSUNG-HTC-NOKİA arasında kafam çatlıcak kadar araştırsamda düşünsemde net bi karar veremedim.NOLUR YARDIMCI OLUNNNN !!!!
    Sizden isteğim, bu 4 firmanın en moda (yeni çıkıcak olanlarda olabılır) telefonlarını uzun süre kullanmış yada net- kesin bilgisi olanların tavsiye-bilgi vermesidir.
    HANGİ TELEFONU ALMALIYIM ?
    özellikle aklımda kalanlar ;
    1-İphone 4S (5 çıkana kadar beklemeyide düşünüyorum) ,
    2-Htc sensation XL yada one X
    3-Samsung galaxy s2 yada s3
    4-Nokia n9

Benim telefonda yapacaklarım ; uzun süre internette hızla dolanmak , faklı farklı müzikler dinlemek-videolar izlemek , uzun süre konuşmak yada mesajlasmak , yeni çıkanlar dahil farklı farklı bi sürü oyunlar oynayabilmek, Film izlemek ve güzel fotolar çekmek gibi
    bu istediklerim hepsinin yapabileceği şeyler ama forumlarda görüyorum ki herkes bi telefonu övüp diğerini kötülüyor ve ben 1 kez alacağım için elimde patlamasın istiyorum umarım anlamıştırsınız ?

Sizce ne yapayım çıkıcak daha iyi telefonlardan birini mi beklim yada bunlardan hangisini alayım ?
    Hangi marka (telefon) beni güven ve huzur ile uzun süre rahatça idare eder ?
    LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEEYİN UZUN UZUN YAZSANIZ BİLE OKURUM ÜŞENMEDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuuguuur -- 2 Nisan 2012; 19:30:50 >

• yokmu cevap vericek ? :(:(
  • bence htc one x benim pc den iyi bir telefon sizi 5-10 yıl götürür herhalde
  • İphone oneririm ancak iphone u klasik ve basit buluyorsaniz.Nokia da olabilir ama android işi sakat.
  • Bu şekilde, tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde başlık açmanız uygun değil. Lütfen ben düzeltmeden gerekli düzenlemeyi yapınız.
  • Arkadaşlar yorum yapanlara çok teşekkür ederım.
    ama herkes farklı bir telefon söylemiş :)
    şöyle söylim iphone 4 dışında iphone kullanan hıc bı arkadaşım şikayetci değil iphone kullanan çok arkadaşım var , fakat özellıkle htc one x ve samsung galaxy s ' in özellikleri bana çok çekici geliyo fakat bu dediğim 2 telefondan bırını kullanan bırını tanımıyorum ve bu nedenle İYİ yanları yada KÖTÜ yanları nelerdir bilmiyorum ve normal olarak karamsarlık , şüphe içinde kalıyorum.

Yani bana bu telefonların iyi ve kötü yönlerınden bahsedermisiniz ?

(Örneğin;galaxy s'ın ısınma,kendılıgınden reset atma v.s sorunları oldugunu duydum çözümü varmı bılmıyorum bunun gıbı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuguuur

Arkadaşlar yorum yapanlara çok teşekkür ederım.
    ama herkes farklı bir telefon söylemiş :)
    şöyle söylim iphone 4 dışında iphone kullanan hıc bı arkadaşım şikayetci değil iphone kullanan çok arkadaşım var , fakat özellıkle htc one x ve samsung galaxy s ' in özellikleri bana çok çekici geliyo fakat bu dediğim 2 telefondan bırını kullanan bırını tanımıyorum ve bu nedenle İYİ yanları yada KÖTÜ yanları nelerdir bilmiyorum ve normal olarak karamsarlık , şüphe içinde kalıyorum.

Yani bana bu telefonların iyi ve kötü yönlerınden bahsedermisiniz ?

(Örneğin;galaxy s'ın ısınma,kendılıgınden reset atma v.s sorunları oldugunu duydum çözümü varmı bılmıyorum bunun gıbı )

Kardesim galaxy s2yle ip4si kullandim.Ama bu telefon karsilastirmasi olmaz isletim sistemi karsilastirmasi olur.Yoksa donanim olarak sgs2 daha iyidir ancak android oyle bir sistem ki iphone 4sten 2 model onceki telefon olan 3gs 500-600 mhz ile oyunlari oynatirken ve hic force close olmazken bu androidin en iyi telefonlarinda bile oluyor.İphone da saatlerce fifa oynayabilirken (sarja takilida oynayabilirsiniz) cihaz normal derecede isinir ama sgs2 donuyordu ve sicaktan cihaz yaniyordu.Kapatiyordu kendini,bence sgs2 yada androidli telefon alirken tekrar dusun,bana sorarsan android 2-3 seneye iosu gecer ancak 2-3 sene icinde olanlar biz tuketicilere olucak.Samsung,gecen sene cikardigi sgs e guncellemeyi kesti apple ise 2 sene onceki cihazina hala guncelleme verebiliyor.İphone 4s al bence 2-3 sene cihaz guncelligini koruyarak kullanirsin eger android istersen de gecersin.Ama bence iphone seni 4-5 sene rahat goturur,ama secim senin

• Çok sağol kardeş bu açıklayıcı cevabın için.

İphone 5'in ne zaman çıkacağı belli mi ? kesin yada tahmini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuguuur

Çok sağol kardeş bu açıklayıcı cevabın için.

İphone 5'in ne zaman çıkacağı belli mi ? kesin yada tahmini ?

Turkiyeye en erken eylul-ekim gibi gelir diye dusunuyorum.Sanirim iphone da karar kildin :)
  • Evet sanırım en mantıklısı iphone senin yorumun bu kararımı netleştirdi sağolasın kardeş.
    Hatasız bi işletim sistemi varken daha tam oturmamış bi işletim sistemini seçmek gibi bir riski göze alamıcamı düşündüm :):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.