Dün Blackberry Torch çıkınca içim hayli ısındı telefona fakat divx desteği galiba yok .. Benim isteklerim arasında divx oynatabilmesi önemli altyazıyıda ekleyebilmeli telefon stabilite bir şekilde .. Acab bunu yapabilecek bir telefon var mı .
Nokia artık almayacağım bu son symbian işletim sistemi kullanışım..
Samsung Galaxy S (Hard Reset olayı kafamı karıştırıyor. Bu olmazsa telefon kullanışlı olmazmı?)
İphone 4 ( Çok ısınamadım telefona divx te eksik tek öne çıkan yanı oyunlar ki önemi yok android de iyi)
BB Torch (Göürünüşü cezbetti . Dokunmatik kalitesini daha test etme fırsatım olmadı Fakat iyi iş yapmışlardır eminim)
fikirlerinizi bekliyorum
Samsung Galaxy S'De 3 Tuş Sorunu ve Android Market Kısıtlamasi Var.Bu Yüzden Galaxy S'i Eliyorum.iPhone 4 Stoklarda Bulabilirsen Al Derim. BB Torch'a Gelincede Karizmasi Süper Bir Telefon.Özellikleride İyi.Bende Kararsızım Bu Konuda Senin Gibi.
Şimdi düşünüyorum BB dokunmadtik iyiyse web tarayıcısı iyiyse alınır ama yazılım desteği olarak çok ama çok düşük seviyede . İphone bu konuda en iyisini yapıyor dikkatler üzerinde üç aşağı beş yukarı istedğin özelliği telefona ekliyorsun . Ama itunes kullanması vs çok uğraştırıyor .. Telefon bilgisayar birbirine bağlı neredeyse androidde bu konuda iyi .. Samsung S dışında güzel bir android ne bulabilirim acaba .. 1 Yıl içinde çıkabilece sürümleri destekleyebilmeli .. (üretici firmada ürünü çıkarım uptadeti bırakmamlı.)
quote:
Orijinalden alıntı: Brainy
Samsung Galaxy S'De 3 Tuş Sorunu ve Android Market Kısıtlamasi Var.Bu Yüzden Galaxy S'i Eliyorum.iPhone 4 Stoklarda Bulabilirsen Al Derim. BB Torch'a Gelincede Karizmasi Süper Bir Telefon.Özellikleride İyi.Bende Kararsızım Bu Konuda Senin Gibi.
market kısıtlaması, rahat bir şekilde giderilebilir. başka bir operatör örneğin: t-mobile, o2 emüle edilerek istediğiniz uygulamaları (ücretlileri dahil) kolayca aratıp bulup indirebilir veya satın alabilirsiniz.