Bildirim
Telefon Seçimi Hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Garantisinin ithalatçı ya da distribütör olmasının önemi var mı? Ayrıca 1100 lira ayırabiliyorken Discovery'ye bakma bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Unique1905
Garantisinin ithalatçı ya da distribütör olmasının önemi var mı? Ayrıca 1100 lira ayırabiliyorken Discovery'ye bakma bence.
İkisi arasındaki farklar nedir ? Açıklarsanız sevinirim. -
Distribütör Garantili: O firmanın anlaştığı, resmi garantidir. Sony Eurasia gibi. Sağlayıcılarının servis ağı geniştir dolayısıyla daha geniş bir hizmet sunarlar.
İthalatçı Garantili: Telefonun ithalatını yapan firma tarafından(delta ticaret gibi) sağlanan garanti. Servis ağı fazla geniş değildir. Daha dar bir hizmet sunarlar.
İthalatçı Garantili telefonlar daha ucuz olur çünkü servis ağının eksisi fiyata yansır, ayrıca distribütör garantide belirli bir fiyat anlaşması vardır ama ithalatçı da yoktur. Dolayısıyla fiyatları kendileri belirlerler ve daha kolay indirim yapabilirler. -
Distribütör Garantili bir telefon tavsiye ederseniz iyi olur hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-73C028CA-7
Distribütör Garantili: O firmanın anlaştığı, resmi garantidir. Sony Eurasia gibi. Sağlayıcılarının servis ağı geniştir dolayısıyla daha geniş bir hizmet sunarlar.
İthalatçı Garantili: Telefonun ithalatını yapan firma tarafından(delta ticaret gibi) sağlanan garanti. Servis ağı fazla geniş değildir. Daha dar bir hizmet sunarlar.
İthalatçı Garantili telefonlar daha ucuz olur çünkü servis ağının eksisi fiyata yansır, ayrıca distribütör garantide belirli bir fiyat anlaşması vardır ama ithalatçı da yoktur. Dolayısıyla fiyatları kendileri belirlerler ve daha kolay indirim yapabilirler. -
-
-
Xperia Sp, Lumia 925, Huawei Ascend G700 bunlara bakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: ganja77
discovery alıcağına 550 tl civarına 2.el garantisi devam eden temiz bir S3 al
geri kalan paranın 400 tl'sine 2.el temiz bir PS3
Kalıyor 150 tl bu paranın 100 tl'sine malum yaz geldi yazlık yeni giyim al kendine
kalıyor 50 tl bu paranın 10 tl'sine sinema
10 tl sine yemek
8 tl sine sigara
akbile'de 5 tl atsan
Kalıyor 17 tl
bu para'yada iddia yapabilirsin
veya 17 tane kazıkazan oynabilirsin
Alıntıları Göster
Ayrıca 100+ ekleyerek Note 2'de alabilirsin. Samsung'u sevmem ama adamlar Note serisinin hakkını veriyor gerçekten.
-
Dostum sen yakınlarını dinleme onlar çom tutuldu sattı diye önerirler sadece bu herşey reklamla olmuyor.
Xperia zr
Xperia sp
Lumia 925
Bir bunlara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Dostum sen yakınlarını dinleme onlar çom tutuldu sattı diye önerirler sadece bu herşey reklamla olmuyor.
Xperia zr
Xperia sp
Lumia 925
Bir bunlara bak
Lumialar hakkında neler düşünüyorsunuz ?
-
lg g2 veya nexus 5 bulabilirsen o fiyata kaçırma. -
Lumialar güzel telefon 925' güzel telefon ayrıca bütçene uyuyor sıralama yapmıştım zaten -
quote:
Lumialar güzel telefon 925' güzel telefon ayrıca bütçene uyuyor sıralama yapmıştım zaten
Uygulama sorunu var diyolardı lumialarda hala daha devam ediyor mu ? -
Uygulama değil market sorunu var marketi yeni yeni gelişiyor
quote:
Ne gibi sorunları var ? -
Markette öyle çok uygulama,oyun filan az yeni yeni gelişiyor markette pek sıkıntı olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: batle450
quote:
Ne gibi sorunları var ?
1100 verebileceksen Lumia alma,Android al mümkünse Nexus 5 al rahat et.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Markette öyle çok uygulama,oyun filan az yeni yeni gelişiyor markette pek sıkıntı olmaz
Lumia 920 alsam sıkıntı olur mu ? 32GB yeter bana ama Lumia 925 in 16 GB versiyonu var ve 925 daha ucuz. -
Sizin kullanımınıza bağlı gb ihtiyacınıza bağlı
quote:
Orijinalden alıntı: BerkBoz
quote:
Orijinalden alıntı: batle450
quote:
Ne gibi sorunları var ?
1100 verebileceksen Lumia alma,Android al mümkünse Nexus 5 al rahat et.
Kullandığım telefon ilk androidlerden,anroid in kasma sorunundan bıktım.Yeni androidlerde ileride böyle olur diye korkuyorum.
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- pwm dimming nedir
- kapalı kutu telefon satmak
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X