Şimdi Ara

Telefon Seçimi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yazın ortası gibi telefon almak istiyorum fakat hangi telefonu almalıyım kararsızım.Yakınlarım bana GM Discovery öneriyor.Max bütçem 1100 tl,bu fiyata göre beni idare edecek oyun,kamera,performans açısından bir telefon önerebilir misiniz ? Teşekkürler.

• batle450 kullanıcısına yanıt
    Garantisinin ithalatçı ya da distribütör olmasının önemi var mı? Ayrıca 1100 lira ayırabiliyorken Discovery'ye bakma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unique1905

Garantisinin ithalatçı ya da distribütör olmasının önemi var mı? Ayrıca 1100 lira ayırabiliyorken Discovery'ye bakma bence.

İkisi arasındaki farklar nedir ? Açıklarsanız sevinirim.
    Distribütör Garantili: O firmanın anlaştığı, resmi garantidir. Sony Eurasia gibi. Sağlayıcılarının servis ağı geniştir dolayısıyla daha geniş bir hizmet sunarlar.
    İthalatçı Garantili: Telefonun ithalatını yapan firma tarafından(delta ticaret gibi) sağlanan garanti. Servis ağı fazla geniş değildir. Daha dar bir hizmet sunarlar.

İthalatçı Garantili telefonlar daha ucuz olur çünkü servis ağının eksisi fiyata yansır, ayrıca distribütör garantide belirli bir fiyat anlaşması vardır ama ithalatçı da yoktur. Dolayısıyla fiyatları kendileri belirlerler ve daha kolay indirim yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73C028CA-7

Distribütör Garantili: O firmanın anlaştığı, resmi garantidir. Sony Eurasia gibi. Sağlayıcılarının servis ağı geniştir dolayısıyla daha geniş bir hizmet sunarlar.
    İthalatçı Garantili: Telefonun ithalatını yapan firma tarafından(delta ticaret gibi) sağlanan garanti. Servis ağı fazla geniş değildir. Daha dar bir hizmet sunarlar.

İthalatçı Garantili telefonlar daha ucuz olur çünkü servis ağının eksisi fiyata yansır, ayrıca distribütör garantide belirli bir fiyat anlaşması vardır ama ithalatçı da yoktur. Dolayısıyla fiyatları kendileri belirlerler ve daha kolay indirim yapabilirler.
    Distribütör Garantili bir telefon tavsiye ederseniz iyi olur hocam.
  • Discoverye para kaptirma derim..

Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 10 Haziran 2014; 3:04:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Discoverye para kaptirma derim..

Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında Telefon Seçimi Hakkında
    discovery alıcağına 550 tl civarına 2.el garantisi devam eden temiz bir S3 al
    geri kalan paranın 400 tl'sine 2.el temiz bir PS3
    Kalıyor 150 tl bu paranın 100 tl'sine malum yaz geldi yazlık yeni giyim al kendine
    kalıyor 50 tl bu paranın 10 tl'sine sinema
    10 tl sine yemek
    8 tl sine sigara
    akbile'de 5 tl atsan

Kalıyor 17 tl
    bu para'yada iddia yapabilirsin
    veya 17 tane kazıkazan oynabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganja77 -- 9 Haziran 2014; 23:57:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Seçimi Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

discovery alıcağına 550 tl civarına 2.el garantisi devam eden temiz bir S3 al
    geri kalan paranın 400 tl'sine 2.el temiz bir PS3
    Kalıyor 150 tl bu paranın 100 tl'sine malum yaz geldi yazlık yeni giyim al kendine
    kalıyor 50 tl bu paranın 10 tl'sine sinema
    10 tl sine yemek
    8 tl sine sigara
    akbile'de 5 tl atsan

Kalıyor 17 tl
    bu para'yada iddia yapabilirsin
    veya 17 tane kazıkazan oynabilirsin

Alıntıları Göster
    Xperia Sp, Lumia 925, Huawei Ascend G700 bunlara bakabilirsin.
    Ayrıca 100+ ekleyerek Note 2'de alabilirsin. Samsung'u sevmem ama adamlar Note serisinin hakkını veriyor gerçekten.

• Dostum sen yakınlarını dinleme onlar çom tutuldu sattı diye önerirler sadece bu herşey reklamla olmuyor.

Xperia zr

Xperia sp
    Lumia 925

Bir bunlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Dostum sen yakınlarını dinleme onlar çom tutuldu sattı diye önerirler sadece bu herşey reklamla olmuyor.

Xperia zr

Xperia sp
    Lumia 925

Bir bunlara bak

Lumialar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

lg g2 veya nexus 5 bulabilirsen o fiyata kaçırma.
    Lumialar güzel telefon 925' güzel telefon ayrıca bütçene uyuyor sıralama yapmıştım zaten
  • quote:

Lumialar güzel telefon 925' güzel telefon ayrıca bütçene uyuyor sıralama yapmıştım zaten

Uygulama sorunu var diyolardı lumialarda hala daha devam ediyor mu ?
    Uygulama değil market sorunu var marketi yeni yeni gelişiyor

• quote:

Ne gibi sorunları var ?
    Markette öyle çok uygulama,oyun filan az yeni yeni gelişiyor markette pek sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: batle450

quote:

Ne gibi sorunları var ?

1100 verebileceksen Lumia alma,Android al mümkünse Nexus 5 al rahat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Markette öyle çok uygulama,oyun filan az yeni yeni gelişiyor markette pek sıkıntı olmaz

Lumia 920 alsam sıkıntı olur mu ? 32GB yeter bana ama Lumia 925 in 16 GB versiyonu var ve 925 daha ucuz.
    Sizin kullanımınıza bağlı gb ihtiyacınıza bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkBoz

quote:

Orijinalden alıntı: batle450

quote:

Ne gibi sorunları var ?

1100 verebileceksen Lumia alma,Android al mümkünse Nexus 5 al rahat et.

Kullandığım telefon ilk androidlerden,anroid in kasma sorunundan bıktım.Yeni androidlerde ileride böyle olur diye korkuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.